Last news in Fakti

14 Март, 2017 05:30 35 653 8

Как умират автомобилите

  • автомобили-
  • унищожение
Как умират автомобилите - 1

"Смъртта" на една кола не е приятна гледка за автоманиаците, но за съжаление както всички хора, така и всички автомобили ги чака това. Гледката от много унищожени автомобили на едно място обаче къса сърцето на хората с бензин в кръвта. За съжаление такива неща се случват, като причините са най-различни.
През октомври 1941 година край бреговете на Египет немската авиация потопява кораба SS Thistlegorm. На борда му има култови автомобили от марките Ford, Badford и Morris. Сега те си стоят на дъното на морето.
400 чисто нови коли Hyundai бяха превърнати в купчина метал, след като край бреговете на Сингапур се сблъскаха танкер и кораба MV Hyundai, превозващ въпросните коли. От удара плавателният съд се накрени и се обърна заедно с 400-те автомобила.
А тези 52 автомобила бяха смачкани от буря, настигнала кораб, превозващ коли от Япония до Владивосток.
Преди около десет години край чилийския град Шантай изригна вулкан. Хората бяха евакуирани, но повечето от колите им ги застигна подобна съдба.
Тази снимка също е от Чили, а годината е 2010. Това, което виждате на снимката са последствия от земетресение, при което пострадаха над 20 автомобила.
През 2013-а в Оклахома се разрази торнадо, което унищожи доста автомобили. Снимката е от паркинг пред болница "Мура". Смерчът унищожи, както цялата болница, така и няколкото десетки автомобила пред нея.
Два мощни взрива в Китай, случили се през 2015-а доведоха до гибелта на доста хора. Взривовете станаха и причина за смъртта на множество чисто нови коли на склад.
Горските пожари унищожават не само дърветата, а и всичко, което им се изпречи на пътя. През 2013 в Колорадо се случи именно такова нещастие, което не подмина и колите.
На тази снимка също се виждат последствия от пожар. Причините за него обаче и до ден-днешен не са ясни. Пожарът избухва в калифорнийския шоурум International Vehicle Importers, където изгарят изключителни коли, сред които Nissan Skyline GT-R Nismo, Eunos Cosmo и състезателен Skyline GT-R 2000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VECTRA GM

    69 3 Отговор
    коли ще има винаги само дето хората нямат здраве,мрат масово между 55-65 години.

    Коментиран от #3

  • 2 Дия

    74 5 Отговор
    Ето за този прах и пепел се бутаме с лакти се бием на живот и смърт. Всичко е прах и пепел, остават само добрите дела и вярата в Бога. Нищо няма да занесем друго отвъд.
  • 3 тони

    6 28 Отговор

    До коментар #1 от "VECTRA GM":

    Средната продължителност на живот се покачва постоянно, стига с тъпотии.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Гост

    20 2 Отговор

    До коментар #3 от "тони":

    Баща ми почина на 60 години,дядо ми на 65......Кой е тъп!?...Иначе лекенца под път и на път.....
  • 5 ДИЛЪР

    20 3 Отговор
    това ще се продава в село ТРУД след 2 месеца НОВ-ВНОС
  • 6 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "тони":

    Ами нали така трябва да ти говорят, че да може да работиш до 70, да тъпчеш държавата с вноски и да никога да не се възползваш от това, което са дал. Ами вярвай им и се надява да си един от малцината "радвали" се на пенсия, която на всичко отгоре вероятно ще е мизерна и пак несравнима спрямо удържаното.
  • 7 ОНЯ бе

    10 0 Отговор
    След няколко месеца ще ги докарат тук, ще лъснат воланите с хубав препарат и ще напишат "Нов внос-перфектно състояние"
  • 8 qqqqq

    0 0 Отговор
    То мяза на българки паркинг.