16 Март, 2017 22:30 3 439 1

Fresh Tracks - първи следи от дрифтозаври

Търсенето на необятното е едно от нещата, които са вродени в човешкото съзнание и то ние довело до еволюцията. Тук обаче, няма да говорим за фундаментални решения, а за чиста порция забавление под формата на планински дрифт. Целта на тези нови епизоди на NetworkA наречени Fresh Tracks или "пресни следи", е пилотите Крис Форсбърг и Райън Търк да изтезават пътища, които не са изпробвали до сега и имат само една единствена възможност. Първата дестинация, която ще бъде разчертана се намира в местността Юниън Вали в щата Калифорния, а първи ще бъде Форсъбърг със състезателната му машина от Formula Drift с мощност от малко над 1000 конски сили идващи от комбинация между огромен атмосферен V8 и нитросистема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 0 Отговор
    Дрифта е вид моторен спорт, който българските олигофренчета с "баварците" и мега мощните "гоуфуви" не разбират и не умеят.