Last news in Fakti

11 Юни, 2017 17:42 14 082 4

Хамънд с видео от болницата

Хамънд с видео от болницата - 1

Ричърд Хамънд пусна видео от швейцарската болница, в която бе настанен след тежкия инцидент вчера. В него той се извинява на всички и показва, какво ще се случи с коляното му, което е пострадало след излитането от пътя.

За пореден път водещият се оттървава като котка от фатален инцидент. Пред 2006-та той катастрофира по време на тестове с впечатляващ драг автомобил с реактивен двигател.

Все още се изясняват причините за инцидента, включващ хърватския електрически хиперспортен автомобил на Rimac - Concept One.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гадина

    16 13 Отговор
    Те причините ясно се виждат на видеото. Наби спирачки в лекия десен завой и ойде коня в ряката. Повярвал си е че е голям шофьор.
  • 2 Спиро

    17 0 Отговор
    По-скоро са снимали кръстосана серия между "Гранд Туър" и "Теория на глупостта":))
    Не бих се учудил ако проявят подобно чувство за хумор.
    Радвам се че се е отървал и му желая късмет!!
  • 3 Ловеца на поршета

    4 4 Отговор
    Тоя като не може да се къпе, защо се съблича?
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    Ричърд Хамънд не е ли обяснил какво се е случило ? Какво толкова имат да изясняват ? Или е негова грешка или е блокаж на спирачките, може би от прегряване.