14 Юни, 2017 12:01 35 355 17

Aston Martin на цената на Passat

  • aston martin-
  • rapide-
  • обява-
  • продажба
Aston Martin на цената на Passat - 1

Aston Martin Rapide S от 2014 г. с пробег под 15 000 км се продава за смехотворните $37 250 в Тексас. Нов автомобил от същия модел струва около $200 000, а употребяваните екземпляри с аналогичен пробег - около $140-150 хил.

Aston Martin на цената на Passat

Ниската цена си има съвсем логично обяснение - златистият хечбек е бил наводняван. Продавачът изобщо не се опитва да крие това, но уверява, че състоянието на колата е отлично.

Aston Martin на цената на Passat

За доказателство в обявата са публикувани снимки от интериора, на които се вижда, че мултимедийната система и бордовият компютър работят. Собственикът няма нищо против и автомобилът да бъде проверен в сервиз по избор на купувача.

Aston Martin на цената на Passat

Aston Martin Rapide се произвежда от 2009 г., а версия S се появи през 2013-та. Оборудва се с 5.9-литров V12 с мощност 558-560 к.с. и 8-степенна автоматична трансмисия.

Aston Martin на цената на Passat

Aston Martin на цената на Passat

Aston Martin на цената на Passat
Aston Martin на цената на Passat

Aston Martin на цената на Passat

Aston Martin на цената на Passat


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тупалка

    26 12 Отговор
    за 100 000 долара разлика си струва да поприкрие следите от наводняването...
  • 2 Кур

    19 19 Отговор
    ... и един мармот завива шоколада в станиол от калник на опел....
  • 3 Пфффф

    21 8 Отговор
    Ами ако парите го бият по челото, за какво да се занимава със "глупости"?

    Коментиран от #4

  • 4 аристократа

    30 7 Отговор

    До коментар #3 от "Пфффф":

    Що пък си мислиш, че богатите хора са глупаци и ги "бият" парите, ясно е, че колата има скрит проблем, който е скъпоструващ.
    Ние българите обичаме да ни лъжат, прави са джамбазите.
  • 5 Ники

    31 8 Отговор
    Значи, това което знам от опит е че хората продават нещата си на реалната цена, ако въобще и статията е реална , то собственика си е направил сметката колко струва тая кола в това състояние , само ще ви кажа че, тая кола става само за части , щом е имало вода се почва веднага корозия на различни елементи най вече по електрическата система и няма оправия това ... не ви ли се е случвало да си потопите телефона ? Работи известно време после го отваря техника и ти праща снимка вътре всичко кафяво и ти се чудиш ма нали до вчера работеше ...

    Коментиран от #7

  • 6 Индианеца

    8 9 Отговор
    Евтин ама амаортизиран карали са го на метан ползвали са го за такси
  • 7 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ники":

    Напълно вярно
  • 8 гост

    24 5 Отговор
    Вероятно, за да се оправи всичко по колата, ще е необходимо да се разглоби на съставни части, да се инспектира, да се отремонтират щети и покрития, двигателя да се ревизира и чак след това да може да се ползва нормално. Това че системите му работят не значи, че е годен за каране. Освен това човека си е взел парите от застраховката, така може да видите коли с щети за жълти стотинки, които вече са отписани от застрахователите.
    Това е спортна и луксозна кола, екстремно скъпа за обслужване и големи ремонти.
  • 9 Изгубени в превода

    15 3 Отговор
    Това е начална тръжна цена, ще се продаде за 3-4 пъти повече
  • 10 Aston Martin

    22 3 Отговор
    Колата се продава за 114 000 долара, незнам от къде са измислили тази цена от 37 250 долара.
    https://www.copart.com/lot/39953145
  • 11 BMW

    6 6 Отговор
    Наводнена кола не става за нищо !!! За това е толкова пари .....освен за части за друго не важи !! Аз съм купувал такива коли те не подлежат на ремонт !!!
  • 12 Гост

    5 4 Отговор
    Биела през блока...
  • 13 Charlie

    9 2 Отговор
    В случай на катастрофи, пожари, наводнявания, свлачища и т.н. когато пораженията са сериозни и ремонтът би бил по скъп от самата стойност на автомобила, застрахователите изплащат необходимата сума на собственика, но самия автомобил преминава в тяхно притежание. След това този автомобил получава SALVAGE TITLE с който застрахователя го предлага по търгове, автоморги и т.н.
    "Събитието" остава за винаги в историята на автомобила... затова и този аАстон е обявен на такава ниска цена
  • 14 незнайко

    5 4 Отговор
    Навсякъде до където е имало + от акумулатора буксите ще кородират. Ако това се предотврати а има начин, но веднага след наводнението, няма да има проблеми. Иска се много ТРУД а не средства. Механиката няма проблем с нея е лесно.
  • 15 Професори

    5 4 Отговор
    Като почнете да пишете глупости направо нямам думи...
    Какво и е на колата ? Сменя се инсталацията проверяват се наводнените детайли(което трябва се сменя) и кое му е сложното и невероятното че не разбрах ??? Ако излезне двигателя блокаж или скоростите-тогава е проблем,защото ще са скъпи.
    Големи усти,опит немат...
  • 16 Тотал щета

    3 6 Отговор
    Не излиза по евтино, като си платиш мито , ддс, TUV комисия, щото щатските модели имат някои разлики, като например нямат задни светлини за мъгла, и цената става същата като за здрава
  • 17 гощо

    8 0 Отговор
    Ако си я купиш и караш в Калифорния,Аризона или Флорида все щата с голяма жега ще си исъхне сама като кибрит! Що се отнася до философа тука дето твърди че колата имала скрит проблем! Като човек жилвял в Щатите ви казвам,че няма такъв филм там,всичко е коректно,но нещата които си заслужават си струвам мангизи! Аз лично съм бил пред следната дилема. Пред мен седяха първият МЛ на Мерцедес и следващият който по онова време беше и последен модел. Старият на 23000мили за цена 34000$ и новият на 180000мили за 36000$ само на 2години! Бай Ганьо ше вземе новия макар и каран доста за да е гъзар,но там ценяха старият защото не е каран и тепърва му предстои дъъъълъг живот! Все пак са 500 V-8