Last news in Fakti

29 Юни, 2017 17:54 4 229 2

Дрифтозаври в действие - Lambo срещу GT-R в #BATTLEDRIFT 2

Дрифтозаври в действие - Lambo срещу GT-R в #BATTLEDRIFT 2 - 1

Дрифтът вече превзе моторните спортове и FIA го потвърди с пускането на първия шампионат, който официално ще бъде под нейното крило. Тук обаче, ще се насочим към чистото удоволствие от него и двама от най-изявените пилоти в света - Дайго Сайто и Стийв "Багси" Биаджони и техните чудовищни автомобили.

Сайто е шампион на Япония - родината на дрифта и на американския и най-тежък шампионат в света в момента - Formula Drift. Той определено прилага креативност в стила си, защото все още е първият и единствен пилот на дрифтърско Lamborghini.

От другата страна е великобританският шампион Биаджони и неговият Nissan GT-R с над хиляда коня.

За да бъде цветна картинката, към поредното яко видео на Monster Energy се присъединява и идиотският тръбен пикап на Кейси Къри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zhelyazkov

    2 1 Отговор
    Впечатлиха 12-годишните!
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Тия да не карат с бандажни гуми като електрокарите ? Те сякаш нямат износване. Веднага ще вкарат клипа в някоя игра ако вече не са го направили.