Last news in Fakti

4 Юли, 2017 22:23 8 689 7

Panamera Turbo срещу Mercedes-AMG Е 63 S

  • panamera-
  • turbo-
  • mercedes-
  • e63s
Panamera Turbo срещу Mercedes-AMG Е 63 S - 1

В тази битка ще видим два представителя на тежката артилерия, които ще есе изправят в една малко нетипична за тях среда - пистата. Общата мощност на дези два чудовищни спортни седана е 1162 конски сили, като 612 коня и цели 850 нютонметра са за E-Klasse, а 550 конски сили и 770 нютенметра са за Panamera. Mercedes-а ускорява от 0 до 100 за 3.4 секунди и има собствено тегло от 1880 килограма. Porsche-то пък, ускорява от 0 до 100 за 3.8 или 3.6 със Sport Chrono пакета и има тегло от 1995 килограма. Двете машини използват много различен подход и имат много голям контраст помежду си и резултатът от тази битка няма да е нещо супер определящо, но е достатъчно интересен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 14 Отговор
    не ми харесват. по-добре ми е в дачия
  • 2 E power

    5 26 Отговор
    След над 100 години еволюция и инвестиции от трилиони, произвеждайки основни звукови и топлинни ефекти стигат до 100 км/ч за 3,4-3,8 с., което е по-зле от първия масово произвеждан електрик - Model S .....

    Коментиран от #4

  • 3 Ироничен

    16 2 Отговор
    Предполагам, имаш поне две Тесли пред панелката и позволяваш на такива като мен да се снимат с тях. На нас и нормален мерцедес ни стига.
  • 4 турбо

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "E power":

    Тези стойности на Теслата от 0-100км са само при напълно заредени батерии . Отделно от това , никой не би си купил Тесла с мисълта за спортно каране . Да не говорим , че звукът ауспусите създава огромно удоволствие , което при тролеите липсва !
  • 5 Бенца

    5 0 Отговор
    E-class е страхотен!
  • 6 MSux

    4 0 Отговор
    Само аз ли виждам как като дават камерата от страни , вътре се вижда някакъв пич с очила и после като дадат вътре кадър тоя е без очила. Друг човек прави състезанието , но го правят така да изглежда все едно е тоя дебелия. То няма значение де, клипа си е безпристрастен.
  • 7 Калоян

    2 1 Отговор
    Сравнението не е коректно.Обиколката е твърде къса, без отсечки даващи възможнот, всеки автомобил да разкрие силните и слабите си страни...