5 Юли, 2017 10:03 13 622 8

Тунинг резачки в Русе

  • тунинг-
  • шоу-
  • русе-
  • automania
Тунинг резачки в Русе - 1

Automania е международен тунинг фестивал. Тазгодишното му издание ще се проведе на 8-ми и 9-ти юли на полигон ДЗС в Русе. Освен много доработени автомобили в него ще вземат участие и едни от най-добрите дрифт състезатели у нас.

Automania е не само тунинг събитие. Организаторите са се погрижили за всички възрасти и интереси, като за целта са предвидени много игри с публиката, къмпинг зона, барове за напитки, топла точка и др. А за децата е обособен безопасен кът за игра. Ето и пълната програма.

Тунинг резачки в Русе

Акцентите на събитието са изложение на тунинговани автомобили, ретро коли, стенс и екзотични автомобили, коли с мощна музика и стънт. Част от участниците в събитието са: Филип от Bri4ka, Dim4ou, Deep Zone Project, Firetire (огнено шоу на кокили), DJ Dark, Asher, Jimmy Dub, Emil Lasaria & Catlyn.

Посетителите ще могат да се насладят и на атрактивна сцена, пироефекти, вечерно парти, Monster truck и Sexy CAR wash! За да добиете по-ясна представа какво ви очаква, вижте промо видеото на събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖАЗ

    5 3 Отговор
    там съм!
  • 2 Драйвър

    9 10 Отговор
    Каква наредба-този "рекламен" клип няма нищо общо с това шоу,а е за подобно шоу от Русия(все пак това е Руски пропаганден сайт нормално)!Представям си русенското шоу какво ще е постно като гледам кои са гост "звездите",най вероятно ще има десеттина 30 годишни бмвета и "Русенския" суперкар който се произвежда в Англия:) п.п ферарито от снимката на височина е колкото мр2 и най вероятно е реплика

    Коментиран от #4, #7

  • 3 Гост

    10 9 Отговор
    Какви "тунинг" коли в Русе и в частност България......Квартални,гаражни кенефи със съмнителнителни употребявани части,гуми с ДОТ на десет години и заварявани стари джанти от края на 20 век.....Мечтата на всеки балкански субект е да си направи таралясницата за две хиляди лева по-бърза и шумна от колите в последните авто списания! Уви....до пряко сравнение така и не се стига по простата причина,че там хора със скъпи коли не стъпват!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ивчо

    5 1 Отговор
    Двамата що не си купите по един пистолет и да се гръмнете .А вие нямате пари да си спретнете дори един стар таралясник за 2000 хиляди лева и да правите шоуто на други.Ами тогава май да си трае те а
  • 6 Ричи Рич

    2 1 Отговор
    Бих "взел участие" заедно с това тунингованото, с черното яке на снимката! Да го пробвам за колко го вдига?
  • 7 Антон

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Драйвър":

    Така е!
  • 8 Ох котьо

    3 1 Отговор
    Добра е резачката, а това зад нея е някакво ферари, май?