5 Юли, 2017 10:36 3 771 5

Автогладиаторите на Северозапада идват

  • луда надпревара-
  • автомобили-
  • шоу
Автогладиаторите на Северозапада идват - 1

Луда надпревара е зрелищно шоу със собствени ръчно направени автомобили, в което пилотите трябва да покажат завидни шофьорски умения и стратегия за избягване на ударите на съперниците. Последният останал на ход е победител. Сега най-разрушителното автомобилно шоу отива в Северозападна България. Датата е 8 юли, събота, а мястото на събитието - писта "Строител", гр. Криводол!

Това е "Театър на разрушението", в който автогладиатори ще се борят сред препятствия и брутални удари. Опустошителен панаир със собственоръчно направени автомобили, участващи в зрелищни сблъсъци в три страхотни дисциплини: демилейшън дерби, осморката на смъртта и шорт трак дистръкшън. Целта, както стана ясно, е да останат в движение.

В зрелището също така ще видите "стънт" шоу, атрактивно каране на мотори, надсвирване, екзотична автомивка, драг, паркур и палави адреналинки, които ще разнообразяват публиката с шоу и атракции.

Автогладиаторите на Северозапада идват


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rumen Yanev

    8 0 Отговор


    Коментиран от #3, #5

  • 2 бай Иван

    3 8 Отговор
    Идиотщина
  • 3 Гладиатора

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Rumen Yanev":

    Браво!Чудесни снимки!
  • 4 Спас

    7 0 Отговор
    Важното е да няма пострадали хора...
  • 5 Ауто

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Rumen Yanev":

    Благодарско за снимките!