13 Юли, 2017 21:00 15 222 8

1800 класики в пустеещ паркинг

1800 класики в пустеещ паркинг - 1

Ретро автомобилите са голяма страст и имат милиони фенове по света. Част от тях са запалени и по търсенето и възстановяването на такива. Откритията им понякога включват и повече от една машина, но това, соето ще видите в дози клип е повече от внушително, всъщност най-внушителното. Цели 1800 автомобила са събрани тук по незнаен ред, като целта е просто да бъдат там и да създават атмосфера за снимки - странна идея, но хора всякакви. Тъжно е, че не се знае каква ще бъде съдбата на тези от тях, които все още могат да бъдат реставрирани и пуснати отново на пътя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 турбо

    35 14 Отговор
    Американците са пълни идиоти , в това отношение . Не оценяват по достойнство историята на тези автомобили , тъй като и тяхната национална история е от скоро . Нямат това чувство , че съсипват или изхвърлят много история в боклука . А това са много , ама мнооого пари . ИДИОТИ !

    Коментиран от #2, #6, #7

  • 2 бай Иван

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "турбо":

    Има някои такива и тука.
  • 3 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    18 1 Отговор
    Живял съм в Америка и навсякъде по разни западнали градчета има стотици такива изоставени автомобили,наистина са невероятна класика,но жалкото е когато видиш КАДИЛАК КУПЕ ДЕ ВИЛ изгнил до неузнаваемост!!!
  • 4 Шаран БГ

    7 1 Отговор
    Янките ако нямат брат,чеди с конски каруци и пунктове за старо Джилязо -- какво имат ?
  • 5 ЯК КАРАЧ

    22 2 Отговор
    Това е една стара забравена автоморга. Тези коли стават само за донори. Да възстановиш кола винаги е възможно, но не винаги си струва. Трябва все пак експонатът да е достоен за това. Ако правиш от нищо нещо не си струва.
  • 6 Никой

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "турбо":

    На теб могат да ти изглеждат екзотични и редки, но за тях до последните няколко години са били напълно нормални и разпространени автомобили. Всичко е относително, Колата която изхвърляш сега и смяташ за 20 годишна непотребна трошка, след още 20 години ще е рядка и скъпа.
  • 7 antimediator

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "турбо":

    Кратун що не идеш и да ги вземеш тези пари.Стани богат с тези ,,мнооого пари ,,
    Твоята история от кога е тУрбоФОЛК !?
    Ако ти направат едни тестове по история дали ще смогнеш за една четворка ?!
    И сигурно е желателно тестовете да са напечатани , та да няма правописни грешки , нали ?
  • 8 Shmeker

    3 1 Отговор
    Audi откриха последния Horch при един подобен събирач на трошки. На сред нясъците. Имаше и видео за това.