15 Юли, 2017 16:17 7 881 33

Alfa Giulia Quadrifoglio срещу BMW M3 Competition Pack и Mercedes-AMG C63 S

Alfa Giulia Quadrifoglio срещу BMW M3 Competition Pack и Mercedes-AMG C63 S - 1

Един италиански автомобил се завърна с гръм и трясък, но във времена на много силна конкуренция - Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. С нейния 2.9-литров V6 битурбо двигател с мощност от 510 конски сили и 600 нютонметра разработен от техниците на Ferrari, тази кола сломи много по-скъпи и луксозни машини, но как ще се представи в ускорението до 150 мили или малко повече от 240 км/ч срещу най-тежките си конкуренти - немските класици - красивото BMW M3 Competition Pack с най-ниските в теста 450 конски сили и Mercedes-AMG C 63 S, който има същата мощност от 510 конски сили, но идваща от 4.0-литровия V8 битурбо. Всъщност всички тук са победители, но трябва да натиснете бутона "Play", за да разберете какво е подреждането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говньо

    5 52 Отговор
    Аз мисля, че беемвето ако го карам аз просто ще ги лапна без проблем! Алфата не ме кефи!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кольо Камиона

    22 45 Отговор
    Едно е сигурно, вече 30 години и сульо и пульо се заканва че ще направи по добра кола от БМВ М3. И вече 30 години си остават само със заканите.
  • 4 Димо

    36 27 Отговор
    Алфата е номер 1
  • 5 Цако

    12 54 Отговор
    Запомнете едно : Не е имало, няма и няма да има по-добра кола от BMW ! Автомобил, съчетание на стил, класа, спортно поведение, неразрушим двигател и това е само част от всичко. В момента в който влезеш в BMW и покраш разбираш, че не си имал кола до сега. Баварците летят най-високо и дете го знае... Останете си със здраве

    Коментиран от #10

  • 6 BMW

    7 45 Отговор
    Завинаги BMW ! M е най-бързата буква в света 😉
  • 7 Мнение

    10 20 Отговор
    Най приятен звук от теста е при Мерцедеса. Всъщност и дизайн.
  • 8 асдасдасд

    13 14 Отговор
    Интересното е, че Мерцедеса и Алфата са по над 500 конски сили, доста по мощни от М3, въпреки това почти няма разлика.
  • 9 Shmeker

    13 25 Отговор
    Да бяха сложили и едно Ауди, и да пуснат пръскалките на пистата да видим истината.
  • 10 Бай гост

    25 9 Отговор

    До коментар #5 от "Цако":

    ДА разбирам ли че BMW е марката с най много фенове.Е и най много краш тестове в реални условия.

    Коментиран от #17

  • 11 Фетел

    20 6 Отговор
    Слънчасалите фенове и цигаският блян /бензин масло вода/ застава там където му е мястото след алфата и мергела,трябва да си мн.прост и да не виждаш кола констроирана преди година итрепеща всичко живо като конкуренция , ако карам,астричка фокусче или голфче може и да ми се струва че бмв върви но е илюзия ...имат ли мотори и обем равен на техните не са нищо особено справка ф 1 и рали с техния мини купър за Стелвио ,който иска да се ограмоти !!!!

    Коментиран от #14, #18

  • 12 Ловеца на поршета

    4 41 Отговор
    Колкото и да не се харесва на някой хора ясно се вижда че единственият истински автомобил от трите в този тест е BMW-то а другите са просто компромис. Белия бидон е кола за таксиджии и пенсионери а Алфата е за шофьорите със скъсани джобове , които не могат да си позволят истински премиум автомобил.
  • 13 гостъ

    35 3 Отговор
    Говорете каквото щете,но това завръщане от раз на Алфата директно на върха говори само за себе си.И е страхотно,че добавя разнообразие там,където катоцяло
    присъстваха само две марки.
    Това заслужава да бъде оценено,а не оплювано инак някакси говори за ниска култура.
  • 14 Shmeker

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "Фетел":

    Това е само първа част. Ако във втора ги тестват на писта, нещата ще се пренаредят.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Карло

    22 1 Отговор
    И трите коли заслужават аплодисменти,това са коли синоними на спортен дух , класа и истински адреналин.И хората които могат да си позволяват,днеска си карат бмв утре алфа..и така.И се радват на живота.А тези , които плюят по марки вместо да лаят , по-добре да преосмислят живота си- белким някои ден да са на тяхно място.Щом не можете даже и 15 годишните им модели да карате,освен да поздравят марките за творенията им,по-добре да си мълчат.
  • 17 гошотракториста

    6 19 Отговор

    До коментар #10 от "Бай гост":

    Я ми покажи къде видя, че БМВ се блъскали най-много ?

    Аз по аутобана най-много размазани аудита виждам.
  • 18 КОНСТРОИРАН

    2 12 Отговор

    До коментар #11 от "Фетел":

    Алоо, Алфата е КОНСТРОИРАНА 2016 година.

    М3 - 2014
    C63 - 2015

    Та какъв е извода ? Че ти си неграмотен и най-новата кола, която е по-мощна и по-хубава по твойте думи, както и по-добре констрОирана от М3 дава разлика от секунда.

    Ако са една до друга със тази скорост нали знаеш, че ще са една до друга двете коли ? А ако се пуснат пак, никога не може да повтори същото време до стотни.
  • 19 John Doe

    19 7 Отговор
    И на следващото видео, при замерване на време на пистата всемогъщото AMG ще е последно. Най-вероятно алфата ще е първа с незначителна преднина пред бмв-то. Аз съм заклет фен на Баварците, но не мога да отрека че Алфа извадиха великолепен спортен седан (не мога да кажа на черното - бяло). А що се касае до Мерцедеса, на тях някак си не им се получава да правят бързи автомобили за пистата. Мерцовете са страхотни, красиви луксозни, доста показни и баровски, но е факт че не са избора на истинския любител на спортните автомобили.

    Коментиран от #21

  • 20 Пазарен Либерализатор

    10 11 Отговор
    Баварската ме изкефи най-много, като интериор и екстериор. Не ме интересуват стотните от секундата, в БГ такива писти нямаме.
  • 21 Гост

    7 8 Отговор

    До коментар #19 от "John Doe":

    Ти изобщо изгледа ли видеото? AMG ускорява до 100 км/ч колкото и Алфата и БМВ-то. Но до 150 мили/ч е с почти 2 секунди по-бърз от БМВ-то.
    Преди 15 години хегемонията на AMG беше безусловна, когато имаха двигател 612 к.с. а М-ката на БМВ и RS на АУДИ едва стигаха до 500 к.с.
    Сега нещата са вече доста изравнени и наистина за мен Мерцедес тъпчат на едно място, обаче все още са първи.

    Коментиран от #22, #23

  • 22 John Doe

    7 5 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Да изгледах видеото! А ти прочете ли коментара ми?!
    Казвам, че в следващото видео мергела със своя корабен двигател и многото коне ще е на последно място - на пистата, там където си личи кой автомобил е наистина спортен!

    Коментиран от #25

  • 23 John Doe

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    За това говоря https://www.youtube.com/watch?v=7d_bXGeogZo
  • 24 стоян

    22 5 Отговор
    Тия бмв-та като са толкова добри искараха само два сезона в фомула 1 и се отказаха защото са много здрави и бързи
  • 25 От далече

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "John Doe":

    На Hockenheim short c63amg s-1:11,90 a BMW m4-1:12,60. Явно зависи и от пистата. Иначе като лично впечатление мога да кажа, че звука на мерцедеса е много по-спортен, брутален, гърлен или образно казано по-як от този на БМВ-то. Чувал съм ги и двата на живо, и то многократно.
  • 26 Псоихо Патка

    11 4 Отговор
    БМВ = Безумен Малоумен Водач
  • 27 filo

    5 11 Отговор
    Да сравняваш тоя дръгел Алфа с БМВ и Мерцедес е меко казано неуместно. Всички знаят, че една Алфа дори и да върви е за кратко време, с две думи, пълен боклук на висока цена. Неслучайно по улиците почти не се срещат коли от тази марка. Като цяло италианските коли са си калпави за мен, а и не само.

    Коментиран от #33

  • 28 автомобилст

    12 3 Отговор
    няма по скучни коли от германските. Нито едно БМВ не може да ти вземе сързето и душата както Алфа. Има само две германски коли-Порше и Мерцедес-според германците.
  • 29 Мразя Нови Кенефи

    1 1 Отговор
    а на катастрофи носят ли?
  • 30 гощо

    4 1 Отговор
    Идеята е да похвалят Алфата,но вие пак изпаднахте в спор БМВ или Ауди или Мерцедес!!! Аз като карал и Трите марки смятам,че която и да вземеш няма да збъркаш! Мерцедес малко последно време се излагат,но......Да се върнем на Алфата! Като изключим това,че след 3-4години ще струва 10,000лв а останалите две ще са по 35-40,000лв и това,че ще познаваш много други Алфисти защото ще пиете кафе поне веднъж в месеца в сервиза....мдааа интересна е вероятно е бърза красива е въпреки,че аз съм по консервативно настроен към формите на колите!!!!
  • 31 ЛЕГЕНА

    1 2 Отговор
    КАТО ЦЯЛО И 3-ТЕ ЛЕГЕНА СА МЪРТЪВЦИ !
  • 32 John Doe

    1 3 Отговор
    И какво стана?! Във второто видео - на пистата, баварката им показа, защо е "The ultimate driving machine" https://www.youtube.com/watch?v=xJZAKvReRvQ
  • 33 педоfilo

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "filo":

    ей келеш, мери си приказките, защото вмомента ти се смеят... главният инжинер на алфа вмомента е немец, така, че се обиждаш сам по този начин...