Last news in Fakti

28 Юли, 2017 13:20 8 766 17

Заснеха дете да кара на "Нюрбургринг"

  • range rover-
  • нюрбургринг
Заснеха дете да кара на "Нюрбургринг" - 1

Малко момче бе заснето да управлява Range Rover на Северната дъга на "Нюрбургринг". Любопитният кадър бе публикуван във Facebook профила NurburgringNow.

Заснеха дете да кара на "Нюрбургринг"

Снимката моментално предизвика възмущение в социалната мрежа. На нея се вижда как невръстният пилот седи в скута на баща си без предпазен колан на.

Заснеха дете да кара на "Нюрбургринг"

Легендартата писта има статут на част от цивилната пътна мрежа на Германия и подобна постъпка се смята за грубо нарушение на правилата за движение. Във Facebook дори е започнала кампания за отнемане на книжката на собственика доживот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    22 4 Отговор
    Елате у нас. Това е ежедневие. Тази писта, както са написали, не е точно писта, а е път без ограничение на скоростта и важат законите за пътищата. Така че този баща със сигурност ще го отнесе, те там не са балами като нашето МВР да си затварят очите пред такива опасни действия.
  • 2 Random

    20 30 Отговор
    Неговото дете, неговата кола...
    Какъв е проблемът?

    Коментиран от #3, #15

  • 3 казах

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "Random":

    останалите участници в движението, ти си изхвърли книжката,защото е ясно как си я взел. Детето ти не ти е лична собственост и в случаи когато застрашаваш нечий човешки живот ще бъдеш подведен под наказателна отговорност, това е така дори във вашето село.

    Коментиран от #5

  • 4 правилата за движение

    14 2 Отговор
    У нас такива с Range Rover няма как да ги доближиш, камо ли да им напишеш акт или да отнесат някаква глоба... Тва са баш-мутрите, които са все намусени и гледат лошо, защото трябва да живеят сред плевели, като нас бедните.
  • 5 Random

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "казах":

    Забравих да добавя и затворена писта.
  • 6 Защитник

    1 1 Отговор
    И какво от това? Възможно ли е това да да е фотошоп?
    Каква е гаранцията, че тате не държи волана под това, което се вижда?
  • 7 Дядо Йоцо

    23 0 Отговор
    Само няма да ми се правите на големи моралисти. Нека всеки си припомни, дали като малък не е сядъл в скута на баща си и не е въртял кормилото на семейната Жигула, Москвич или Лада по улиците на града или селото в което е живял. Този малчуган тук го прави на по-безопасно место от това на което сме го правили ние.
    Лека вечер и шофирайте внимателно.

    Коментиран от #8

  • 8 казах

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Дядо Йоцо":

    Още един истински моралист като рандомчето. Ей хора, разберете,че си играете със чужди съдби, хайде за вас е ясно,че ви е все едно,но вашето хлапе заслужава ли да умира или остане инвалид, защо не се запитате,ако претича/прелети животно и случайно се спука гума, с тоя висок център на тежестта и дете,което ще се паникьоса за половин секунда, ще завърти волана рязко и след това е загадка кой ще оцелее и какво ще стане. Когато най не ви се иска стават простотиите,излагате си децата на ненужен риск, и ако има други участници в движението и тях. Стига с тоя селски манталитет има си време и място за всичко и за всеки.
  • 9 Раздразненият

    5 3 Отговор
    Стига глупости. Ако, ако, ако... Много ви миришат доводите.
    Бащата е при него и може да реагира достатъчно добре във всяка ситуация. Нищо лошо не е направил.
    Да му отнемели книжката за винаги. Много бой им трябва на такива.

    Коментиран от #10

  • 10 казах

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Раздразненият":

    Живея в чужбина и никога не съм виждал и чувал някой да го прави това тук, първо е опасно за всички,второ хората имат респект към полицията и трето някой може да те види. Хората не си качват 10-12 годишните хлапета в мпс-то,а им купуват пластмасовите коли на ток, безопастно и да се возят наволя, а другото е че заради манталитета,който имате всички вие с тази си мисъл България ще си остане на дъното завинаги!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 гостъ

    2 1 Отговор
    Всички станаха гейове олеле колко е опасно ,забравили сме да живеем.На съм чул някое детете да е пострадало докато е карало с баща си.С подобно мислене отнехме детството на децата и станахме роботи,а по улиците е пълно с примерни дебили,които при ограничение 70 карат с 40 с пълното съзнание ,че са прави и немогат да бъдат обиколени отникъде,а всъщото време не така нарушават правила,коитосе учат в листовките.И ПОСЛЕ как да няма агресия по пътищата?!
    Ето такова поколение ще отгледаме и вече
    отглеждаме,но за такива аз съм опасен ,можеби луд.Сигурно защто карам нормално а на тях им е трудно.Хайде приатна разходка с децата в мола,че е по -безопасно и внимавайте да не нарушите някое правило,че е там вече има знаци,пък и вече не съм сигурен ако няма правила знаем ли как да живеем и какво да правим.И като дойде време да не забравите да идете да ви сложат чипове,че е това ще е задължително😂😂😂
  • 12 гостъ

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "казах":

    Като живееш в чужбина дано си видял в какво се е превърнала за няма и 30 години
    познавам не малко такива,които са в ужас,някои дори взеха бг.гражданство,че вече не им понася.Точно по горните причини.Убиха духа на хората заляха ги с емигранти взеха им не плосто думата,а я заменха с толерастия .Точно защото станахме прекалено културни европа вече не е това което беше,а е едно безволево гето,което малко европейци харесват,но никой нищо не прави защото вече никой няма топки.
  • 13 гостъ

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "казах":

    Пък аз да ти кажа БГ ще остане на дъното докато има такива като теб,които дори не да чели история.Та немогат да видят истинските причини за нещата,благославят поробителите си,а хулят народа си.

    Коментиран от #14

  • 14 казах

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "гостъ":

    Не те знам кой набор си, но два реда с 10 грешки си написал. Историята на България,бъди сигурен я знам по-добре от теб,не възхвалявам никой,а ми е жал за такива като теб и за поколението дето ще научиш на твоя "ред". Хората добре си карат и се пазят, ти понеже си от тези дето карат нормално, в катастрофа между двама такива в 90% от случаите има жертви, погледни новините в бг, всеки ден жертви на пътя,щото сте спазвали ограничения, със изправен автомобил, гуми които не са 14та употреба и понеже никой не кара пиян и дрогиран в бг. И всичко това става щото за вас държавата е абдикирала, свободия пълна, от никой не ви е страх и вие сте царете във всичко. Ела сине майчин да ги правиш тия простотии в чужбина, да обясниш ти на пътен полицай кой си и кой познаваш, да караш както ти си искаш без да има последици. Книжка няма да видиш за години и съм сигурен,че ще работиш за общината поне година. Ред няма в бг,ред. Ще се избави тая държава от селянията едва тогава,когато се въведе ред към всички институции. Има хиляда начина да зарадваш детето си, ако иска да кара,заведи го на картинг, хем ще му е удобно,хем ще се весели на воля, но да му даваш да управлява 2 тона кола си е безрасъдно и най-малкото го учиш на нещо.
  • 15 ДО умник 3

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Random":

    Логиката ти е,моя е колата мое е шишето мое е шосето.
    Победител!!
  • 16 бати паляците

    0 1 Отговор
    голям праз , поне са на пистата , а оня пишлегар дето се самоуби , пречука хорицата на отворен път
  • 17 здухайте се

    1 1 Отговор
    кво ви дреме кой как си вози детето балуци такива