Last news in Fakti

30 Юли, 2017 18:23 4 046 8

Продават първата американска Huayra

  • pagani-
  • huayra
Продават първата американска Huayra - 1

Това са машините, които спокойно можем да наречем автомобилни скулптури, защото посветеността на Хорацио Пагани е отвъд човешките разбирания. Последното произведение се нарича Huayra и от него ще бъдат произведени общо само 100 броя. Сега обаче, се продава един много желан екземпляр с номер на рамата ZA9H11UAXESF76059.

Причината е, че той е оборудван с пакета Tempesta, който означава допълнително олекотяване - по-леки джанти - с 1.1 килограма отпред и 2.5 отзад, изцяло нова долна част на автомобила за повече притискателни сили, нови амортисьори от Ohlins, нова изцяло титаниева изпускателна система, която е с три килограма по-лека от оригиналната и още много други дребни подобрения. Този пакет идва на непонятната цена от 183 хиляди евро.

Тук и цвета е наистина уникален - Grigio Scuro Opaco, а прибавяме и сетът за пътуване, който е създаден в същата бежова кожа като интериорната. Встрани от това, имате автомобил с мощност от 720 конски сили и точно 1000 нютонметра, която идва от 6.0-литров V12 създаден от AMG.

Автомобилът е имал само един собственик от закупуването му през 2014-та и са му изминати скромните 640 мили или около 1030 километра. Той ще бъде продаден на търга в Монтерей, който ще се проведе на 18-ти и 19-ти август, като очакваната цена е между 2.2 и 2.8 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    12 6 Отговор
    Пагани Хуяра, суперрр !
  • 2 гост

    12 5 Отговор
    Собственика на фирмата е вдъхновение а ако има съвременни коли произведение на изкуството, то това са неговите.
  • 3 Впечатлителните завалийки

    7 9 Отговор
    Лично на мен толкова много лъскавко в интериора ми мяза на циганско... Г-н Пагани не беше ли бразилец? Демек....
  • 4 Черноризец храбър

    7 4 Отговор
    А Трабанта. На дядоти ти се вижда много германско=нали
  • 5 Скептик

    10 6 Отговор
    Недостъпен кич. Това с външността може да се изтърпи, като се оправдае с аеродинамиката, но отвътре си е тотална шарентия. Манджата е пресолена. Има алпака за цяла ресторантска кухня.
  • 6 Пуууууууууууууууууу

    9 7 Отговор
    Отвътре е като циганска лафка...
  • 7 Гого

    0 5 Отговор
    По добре да карам една нова Тесла от колкото остарял технологичен боклук. Не разбраха че на двигателите с вътрешно горене им отминава времето!
  • 8 Ввв

    5 1 Отговор
    Голямата работа,но с чужд двигател :d