Last news in Fakti

31 Юли, 2017 02:29 4 167 4

Dodge Viper ACR - новият американски крал на Нюрбургринг

  • dodge-
  • viper-
  • acr
Dodge Viper ACR - новият американски крал на Нюрбургринг - 1

Съвсем скоро споделихме с вас, че Dodge Viper ACR се е появил на "Мерилото" - Нюрбургринг, за да приключи своя път в света на автомобилите подобаващо. Както и ние си мислехме, той не ни разочарова и излезе начело на американската класация с време от 7:03.45, това също го постави и на впечатляващата шеста позиция във вечната класация, като пред него са Murcielago SV, Porsche 918, Huracan Performante и машините на Radical, които със сигурност не можем да наречем нормални автомобили. Най-интересната част идва от факта, че това не е заводски рекорд, а изцяло спонсорирано от феновете и производителя на гуми Kumho приключение. Тук обаче, има едно неизвестно и то идва от още един изключително бърз американски колос - бъдещия Corvette ZR1 и битката не е приключила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    1 1 Отговор
    Факт е, че Радикалите имат разрешение за движение по пътната мрежа, така че не ги принизявайте какви автомобили били и т.н.
  • 2 ba4kator

    2 0 Отговор
    Ако се возя на тази обиколка ще ми трябват много памперси
  • 3 язе

    0 0 Отговор
    Е тоя не искам да ме вози:-)
  • 4 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Туй чудо можело да завива. То направо да те хване шубето да го гледаш.