2 Август, 2017 09:00 2 497 1

BMW Z4 ще бъде представено на Пебъл Бийч

  • bmw-
  • z4
BMW Z4 ще бъде представено на Пебъл Бийч - 1

Най-очаквания и желан модел на BMW е следващото поколение на 8-ма серия, но и малкият роудстър Z4 също се завръща. Повечето от вас вече знаят, че автомобила се разработва заедно с Toyota и на неговата платформа ще бъде изградена следващата Supra. Това може само да означава, че това бъдещо поколение ще бъде насочено повече към представянето отколкото към лукса, за да се отличи от Осмицата.

Изминаха вече близо две години откакто се появяват прототипи на модела, който ще получи вътрешното означение G29 и явно вече той е готов за представяне. Не сме сигурни обаче, че става въпрос за реалния автомобил или той ще последва идеята на прототипа на 8-ма серия, който също бе представен на Concours d’Elegance, но първия през годината във вила Д'есте на брега на езерото Комо.

Гамата от двигатели на автомобила ще бъде от добре познатите бензинови 2.0-литрови и 3.0-литрови агрегати на компанията, като за начало топ версията се предполага, че ще бъде M40i със своите 360 конски сили и 500 нютонметра, които са предостатъчни, за да превърнат автомобила в суров конкурент, но не се изключват и по-мощни версии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    0 0 Отговор
    Залога за успеха на Z4 e ниско тегло и шест цилиндров двигател с 350-400 к.с.