7 Август, 2017 07:15 4 181 5

Продава се Lambo-то от песента Cosmic Girl

Продава се Lambo-то от песента Cosmic Girl - 1

Съвсем скоро ви показахме една чудесна Delta Integrale Evo 2, която е била притежание на Джей Кей от Jamiroquai и се продава. Следва още един автомобил бил собственост на вокала, но със значително повече стойност от всякакво естество.

Първата причина за тази висока стойност е добавката SE30 - лимитирана серия от 150 автомобила, които са с мощност от 530 конски сили, преработено и усилено окачване, както и малки външни проблеми като новата предна броня с двете двойни светлини.

Втората е участието на автомобила заедно с Ferrari F355 и F40 в едно от най-стилните и запомнящи се видеа на 90-те свързани с автомобилите - това към песента Cosmic Girl.

С цвета Viola Metallic, този екземпляр с номер на рамата 142/150 има изминати скромните 27.804 километра и освен всичко изброено е една от 16-те машини само със задно предаване.

Продавачът на машината - Amari Supercars искат сумата от 549.995 паунда или малко повече от стойността на Aventador SV, но това определено може да бъде наречено "парче история".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трифонов

    14 0 Отговор
    Да, така е. Струва си всеки паунд. Групата, вокала, парчето, клипа... времето, в което почти всичко, което излизаше в областта на поп музиката, беше оригинално, стилно и уникално... както между другото и в областта на суперкарите! Respect!!!
  • 2 Владов

    7 0 Отговор
    Всеки паунд по колата найстина си заслужава но решението да е с дясна дирекция не е в никакъв случай добро.

    Коментиран от #5

  • 3 Shmeker

    2 3 Отговор
    Въъъ то вътре много грозно ве...

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Shmeker":

    и са объркали мястото на волана
  • 5 Даскала

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Владов":

    наЙ-стина ли? Най какО? Кой настина?!

    НаИстина има мегдан да се върнеш на поправителен по родна реч, а междувременно да ти конфискуват свидетелството за правоуправление, докато не я издържиш (поправката).