12 Август, 2017 00:43 4 575 5

Тази атмосферна лудост наречена 911 GT3

Тази атмосферна лудост наречена 911 GT3 - 1

Един суперспортен автомобил има значката "най" и полага огромни усилия да я задържа с всяко едно поколение. 911 не е телефона за спешни случаи, а машина, която иска да държи феновете до последно и го прави с финес. Последното поколение на този култов модел се нарича 991 и той получи леко обновление наречено 991.2, при GT3, обаче обновлението си е направо нов автомобил. Двигателя идва от състезателната клубна версия и скача от 3.8 литра на 4.0, а мощността от 485 на точно 500 конски сили и покъртителните 9 хиляди оборота. Представете си смяната на предавките на автомобила ви да се случва при 7 хиляди оборота. Двигателя обаче, е само малка част от цялото изживяване, което предлага тази машина - баланса, спирането и управлението се извършват под контрол, който трудно може да предложи друг автомобил, а като прибавим атмосферната опера и се случва нещо неописуемо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гамена

    16 1 Отговор
    Да не обиждам но който каже че има по голяма лудница от тази кака Порша, не е добре. Просто е божествена. Де да имаше и пътища като хората за тази красавица неземна.
  • 2 BRABUS

    16 1 Отговор
    Страхотен автомобил !
  • 3 Шумахера

    1 2 Отговор
    Мисля че la ferari e наи голямата лудница
  • 4 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Германия си е Германия Хитлер Фердинанд Порше но защо го правят с десен волан тъпите англичани да си карат техните строшки от Англия най доброто е лед цепелин и Диип Пърпъл
  • 5 Бай Иван

    1 1 Отговор
    Не обичам нацизма и Хитлер но Порше е техен продукт