22 Август, 2017 14:15 16 670 19

Погром за $500 хил. в представителство на Rolls-Royce и Bentley

  • rolls-royce-
  • bentley-
  • погром-
  • инцидент
Погром за $500 хил. в представителство на Rolls-Royce и Bentley - 1

Полицията в американския гр. Белвю, щата Вашингтон, арестува мъж, изпотрошил умишлено няколко автомобила в дилърски център на Rolls-Royce и Bentley. Ченгетата се отзовали на сигнал, че мъж целенасочено удря Honda-та си в паркирани пред представителството коли, съобщава Associated Press.

Погром за 0 хил. в представителство на Rolls-Royce и Bentley

От полицейското управление в Белвю не дават много подробности за инцидента, но изглежда 32-годишният жител на Сиатъл изгубил самоконтрол и бастисал поне два автомобила Bentley GT и Rolls-Royce Wraith. Според собственика на представителството те са претърпели тотална щета и не подлежат на ремонт, а обезщетението ще надхвърли половин милион долара.

Погром за 0 хил. в представителство на Rolls-Royce и Bentley

По непотвърдена информация извършителят не бил спал три дни поред и може би е получил паническа атака. Съдът обаче надали ще сметне това за оневиняващо обстоятелство и мъжът е заплашен от затвор за поне една година.

Погром за 0 хил. в представителство на Rolls-Royce и Bentley


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    30 17 Отговор
    Престанете да ни занимавата с глупостите на богатите ще си напечатат още милиарди и ше си купят целия завод на бентли ферари и мерари

    Коментиран от #8

  • 2 ХАХА

    26 3 Отговор
    Здрави ,здрави, колко да са здрави...
  • 3 Ники

    38 3 Отговор
    Тотал щета били .... така ще кажат ... ма да видим дали застрахователят ще е на това мнение .. ако имат застраховка де ...
  • 4 Винету

    38 4 Отговор
    Корава хонда ша доди... : )))
  • 5 Гост

    37 1 Отговор
    Ако това се води тотал щета, значи едната кола трябва да я нося на вторични...
  • 6 Темида

    29 3 Отговор
    Хондата как е?
  • 7 мишкармеханик

    15 4 Отговор
    Това е измама!Тотална щета били.Това е застрахователна измама.Човекът който е блъснал колите най-вероятно е в заговор с директора на представителството.Ето това клипче което ще дам, на това БМВ 3-ка купе диагнозата е по-скоро тотал щета, но виждате че ако имате достатъчно добър тенекиджия И СЛЕД ТОВА БОЯДЖИЯ колата може да се вкара на горубляне и да се продаде като "чисто нова и не е от Италия, от Швейцария е".Има един майстор който прави такива поръчки и работи в къщата си.

    Коментиран от #9, #13

  • 8 Марио

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Много си завистлив.
  • 9 мишкармеханик

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "мишкармеханик":

    https://www.youtube.com/watch?v=YGCFmxqfPeQ

    Коментиран от #10

  • 10 JEEP

    10 7 Отговор

    До коментар #9 от "мишкармеханик":

    При следващ подобен удар, касапницата в тази кола ще е много страшна. Зоните за деформация, които са разнесли силата на удара са си свършили работата и няма да се опавят с теглене и почукване.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Марио

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Honda":

    То и твоята кола е боклук.Когато можеш да си купиш такива автомобили тогава говори.😂😂
  • 13 Горубляне руулз

    25 2 Отговор

    До коментар #7 от "мишкармеханик":

    Да бе брат,ама нали се сещаш,че тоя дето дава 400 000$ за нов Роллс,няма да е случаен и ако един ден случайно разбере,че от представителството са му продали блъскана кола,ще му плащат доста солидно обрзщетение,тъй като там законите работят.Тва не е горубляне,колата да се разпадне след 10 км и продавача да ти каже "Ми нищо и немаше като ти я продадох"....и нищо не може да му направиш,защото закона е на страната на кой??...на парата.
  • 14 Капитолия

    12 0 Отговор
    Следващия месец са при нас. С документи, история, чисто нови. Закупени от арабски шейх и стояли в неговия гараж. Потвърдено от BMW (собственик на Ролс Ройс.) Ще има всички доказателства - история, прегледи и т.н. Нямате си и идея каква е мафията в луксозния сегмент. Там нищо не се губи.
  • 15 знайчев

    4 0 Отговор
    може да се продадат с отстъпка след като се оправят освен това има леки поражения само по пластмасовите части поне според снимките и едва ли ще има проблем да станат пак нови но пък може да се намали цената и така някой който знае за ремонта да ги вземе и да си ги кара
    едва ли някой ще тръгне да връща на скрап такива коли още по малко че са нови (с транспортен дефект както обичат да казват в магазините )
  • 16 Бентлито

    6 2 Отговор
    Ми то тея дето карат хондички и опелчета, само това могат, да трошат хубавите коли...!
  • 17 James

    5 1 Отговор
    Карам старичка S-класа (15 годишна) и си я поддържам без да жаля пари. На "Александър Малинов" един пешеходец изскочи на платното, набих спирачките мъжката и една Зафира зад мен си потроши бронята, фаровете, огъна капака и т.н. На пръв поглед ми нямаше нищо на колата, имаше 2 дупки като монета от 2 лв на бронята, но като я свалихме, цялата основа под нея се беше вдлъбнала и съответно изпъвахме с 5-6 см задната част на колата. Но отвън нямаше нищо.
  • 18 ллл

    3 1 Отговор
    Другия месец в Дупница, нов внос, фей слифт, една баба е ходила с тях до магазина и аптеката, с бастун в багажника, зимата не е карана, качваш се и караш
  • 19 Долдо

    3 1 Отговор
    Абе хора... Какви пластмаси са изкривени ... По тези коли, такъв материал няма да намериш .... Отделни всеки удър не е само с последствия на мястото на удара, а и по цялата кола.... Отделно, това не с ви пазари и голове, това са коли за над половин милион всяка (в левове)...хубавото е, че в случая на Ролс, рядко си купуват колата от шоурума, а се правят поръчково. Но пак, не са в кондиция за продаване, дори мастър-тенекиджия да се отзове... В Ролс инспектират всеки елемент, преди да се закрепи за колата... Представяте ли си да е изкривил арматурното табло и да му скърца леко на човекът, взел си колата...