Last news in Fakti

24 Август, 2017 01:29 2 846 5

Как да се забавляваме на Нюрбургринг

  • bmw-
  • m240i
Как да се забавляваме на Нюрбургринг - 1

Рецептата за забавление с автомобил е непроменена от десетки години. Тя включва машина със задно предаване, прилична мощност и добро шаси, а от там нататък, това само може да означава усмивки. За да го обясним нагледно, попаднахме на това прясно видео от краля на пистите - Нюрбургринг и един автомобил, който седи леко прикрит зад сянката на BMW M2 - M240i. Той е толкова близо, но не го показва по никакъв начин - разликата в мощността е само 30 конски сили - 340 срещу 370 без фабричната М изпускателна система, защото тогава стават само 10. Спирачките също са сериозни, а и окачването. Разбира се при М модела, са "по", но в характеристиките разликата е много малка, а в цената, значителна. Ние успяхме да изпитаме този автомобил във варианта с xDrive, където има огромно сцепление, но тук става въпрос за чисто задно предаване и чисто удоволствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баварец

    11 3 Отговор
    Баварката си е баварка!!!
  • 2 Киросин

    3 13 Отговор
    Предлагам да се създаде маркатаJCM.Toa e джипси и кънтри мотърс.Която да включва всички стари мерцедеси и беемветата харесвани от цигани и малолетни неграмотни селяни,защото друга марка не знаят въпрос на интелект.

    Коментиран от #5

  • 3 Г.З.

    5 1 Отговор
    Най Най няма най нямаш ли мангизи Нанай.Нова кола е най.
  • 4 Росен

    6 1 Отговор
    Как да се забавляваме на Нюрбургринг?
    - Като отидем да караме там :)
  • 5 John Doe

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киросин":

    Винаги ми е било интересно, как може да има такива индивиди като теб? Като не ти харесва марката, защо изобщо си тук, защо не си подминал статията. Жалкото е, че в нашата мила държава ей такива като теб са в повече. Нямам в предвид хора които мразят БМВ, Нерцедес или каквато и да било друга марка кола, а хора на които все има нещо което им е криво, и което ги дразни. Неща недостижими за малките злобни душици като тебе. Все търсещи косури на всичко около тях, освен на себе си. Ей затова сме такъв жалък народ. И аз не харесвам произведенията на VAG и просто подминавам статиите за тях, без да влизам там и да оаквам пейзажа с тъпи коментари. Пожелавам ти да се повозиш в такъв автомобил като на клипа и пак да дойдеш да изказвах коментари, колко били цигански тези автомобили. Щото са цигански затова са най-скъпия автомобилен Бранд в света и американците като чуят за някоя от трите немски премиум бранда се подмокрят! Айде със здраве да си хейтиш!