26 Август, 2017 11:08 5 154 7

Lamborghini Aventador ли Kode 0?

Lamborghini Aventador ли Kode 0? - 1

Ако сте дизайнер преминал през Porsche, General Motors и Pininfarina, то може би се очаква, че рано или късно ще искате да създадете собствен автомобил. В случая, този дизайнер се нарича Кен Окуяма и създава модели като малкия Boxster, който повдига главите на германците, Ferrari-то на Гликенхаус - P4/5 и Maserati Birdcage 75.

Но по-късно започва да създава уникати, за които използва доказани платформи на суперспортни автомобили. Последният му проект бе сътворен от Ferrari, но сега е използван големия бик - Lamborghini Aventador.

Машината се нарича Kode 0 и формите са ѝ впечатляващи от всеки един ъгъл, като започнем от причудливите фарове, преминем през високата странична линия и завършим с наистина интересната задна колона, която преминава в тавана на автомобила. Задницата също е нещо, което не се вижда често, но забелязваме лек полъх на Lexus LFA.

Под капака на автомобила е същия този 6.5-литров V12 с мощност от 700 конски сили, който означава ускорение от 0 до 100 за само 2.9 секунди, но и създава опера от атмосферни звуци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Работник

    9 1 Отговор
    - УАЗ
  • 2 Ники

    4 0 Отговор
    Прилича на микс от аврнтадор и гаярдо
  • 3 Ники

    3 0 Отговор
    Прилича на микс от аврнтадор и гаярдо
  • 4 оня

    9 0 Отговор
    страхотна е, ръбовете като стилистика малко напомнят на работата на Марчело Гандини - Lancia Stratos Zero и Countach
  • 5 Иванчо

    2 0 Отговор
    Човека си разбира от работата !!!
  • 6 незнайко

    1 1 Отговор
    Вече всеки дизайнер с достатъчно пари може да сътвори кола !
  • 7 Tinom

    1 0 Отговор
    Huracan ne aventaor...