8 Септември, 2017 00:10 3 468 5

Дните на един малък дрифт талант - Николас Бертанс

Дните на един малък дрифт талант - Николас Бертанс - 1

Дрифтът вече получи признанието на FIA и тази година за пръв път се проведе състезание под тяхна егида. Не знаем до колко това е полезно за развитието на спорта, защото той има съвсем друга цел - да носи чисто удоволствие за този, който е зад волана и да бъде достъпен за всеки нормален човек. Това го превърна в световно явление, което се затвърждава с всяка следваща година. От там тръгва страстта, като разбира се е хубаво да има и състезателен характер, но той да позволява всякакви участници и автомобили като например този латвийски тинейджър - Николас Бертанс. Той е на само 13 години, но вече има умения и машина, с която да се изправи срещу най-добрите на стария континент и тепърва очакваме да чуваме името му. Автомобилът му е подготвен от HGK Motorsport и притежава V8 двигател от Mast Motorsport с мощност от около 800 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вес

    2 10 Отговор
    Селянче и малък простак. Виж ако беше избрал рено, хонда или кия, а не БМВ, щеше да е истински талант
  • 2 Марио

    1 8 Отговор
    Каква ни занимавате с бебета.

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Марио":

    Едва ли сте в състояние да се преборите с това БЕБЕ ! Но по ника Ви личи, че още играете на итрите МАРИО !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Марио

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Марио се казвам мой човек и мога да ти кажа че 18 години съм се занимавал с автомобили и разбирам повече от теб

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Марио":

    Като се занимаваш много не значи, че си имал досег до такава машина - карбонкевларени панели, частично тръбна конструкция и атмосферен двигател с 800 коня. При първото ти сядане в нея, едва ли ще знаеш с коя ръка да хванеш волана, но ти си разбирай.