15 Септември, 2017 10:33 5 013 5

Volkswagen обнови нестандартния си Golf

  • volkswagen-
  • golf-
  • sportsvan

Франкфурт, Германия. Наш екип от мястото на събитието.

След като през миналата година специалистите от Волфсбург модернизираха седмата генерация на своя бестселър Golf, сега дойде ред и за обновяване на най-неспецифичната версия на този модел. Става дума за модификацията Golf Sportsvan - един автомобил, който е слабо познат у нас, но се ползва с успех на пазарите в Западна Европа.

Наричаме Sportsvan нестандартен Golf, защото той не е нито хечбек, нито комби, нито ван (в йерархията на VW тази ниша се заема от Touran). Обновената версия на петвратия автомобил с висок таван беше представена във Франкфурт, но заради основната премиера T-Roc остана на заден план.

Всъщност колата търпи класически рестайлинг в средата на своя жизнен цикъл, като впечатлява с няколко основни новости. Sportsvan вече може автоматично да "пълзи" в задръстванията, както и да разпознава пешеходци сред останалите опасности пред него. Двигателната гама е попълнена от нови бензинови четирицилиндрови двигатели с обем 1.0 и 1.5 литра, които естествено са снабдени с турбокомпресори.

В салона на очи се набива новата мултимедийна система, която разполага и с жестово управление, а външно изменения се наблюдават в контурите на броните, радиаторната решетка и в основните светлини. Последните, които до този момент бяха ксенонови вече са диодни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    16 11 Отговор
    Чуден е Golf-а, с удоволствие бих карал такъв!
  • 2 Drunk

    4 3 Отговор
    VAG държат АЗЛК.
    Нека да кажат какво ще правят.
    Имаше някакъв план AZLK 2020 за 2020г. който беше обещаващ, обаче дизелгейт им е*а м...та.

    Коментиран от #3

  • 3 Shmeker

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Drunk":

    Виж колко завода имат в Русия VAG.
    Колкото до АЗЛК не знам какво точно държат. Мисля, че заводите са съборени застроени със жилищни площи вече.

    Коментиран от #4

  • 4 Телевизора на Елвис

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Shmeker":

    Почти е така.
    Разчиства се територията в момента.
    Същото ще стане и със ЗиЛ. Не е приятно, но е нормално.
    Кой в съвременни условия е навит да има индустриална зона на две спирки с метрото от центъра на града?
    Иначе от "Москвич" са останали 2-3 корпуса в които върви сглобка на разни Дачии (Логан, Сандеро, Дъстър), само че там се продават като Рено.
  • 5 Язе

    0 0 Отговор
    Екстра ще ми дойде.Място за жената и за децата.Харесва ми.