19 Септември, 2017 13:54 8 020 2

Най-грозното Ferrari

  • ferrari-
  • 456-
  • sbarro

Автомобилите на Скудерията винаги впечатляват още от пръв поглед. Те са еталон за изискан спортен дизайн и изящен стил, но дори и сред тях има изключения. Най-странното такова е Sbarro Ferrari 456.

Този автомобил е показан за първи път на автомобилното изложение в Женева през 2006 година, като в основата на колата лежи стандартно Ferrari 456. Външните сходства с донора обаче не са много.Всъщност творението на Франко Сбаро е меко казано странно, но това едва ли учудва хората, запознати с продукцията небезизвестния швейцарец. Иначе двигателят е 5.5-литров V12 с мощност 442 конски сили.

Максималната скорост на определяното като "Най-грозното Ferrari" е 300 км/ч, а въртящият момент се предава на задните колела през петстепенна механична скоростна кутия. След дълги години на забрава, това Ferrari се появи на ретро шоу във Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    25 0 Отговор
    На мен пък ми харесва! И аз не съм много красив....така че,ще компенсираме с конски сили:)))
  • 2 Фауве Уокър

    8 2 Отговор
    Авера Дарт Вейдаров си купи вика, че е гори по малко то тай файтърите на империята.