Last news in Fakti

20 Септември, 2017 21:11 3 804 6

Ще има и по-бърз VW Golf

Най-голямата сбирка на феновете на автомобилите на VW Group се нарича Вьортерзее и от години тя става арена на представяне на креативни и много интересни модели приготвени специално за събитието от производителя. Разбира се, повечето от тях са на базата на култовия Golf и преди няколко години бе представено нещо наречено R400, кто лесно можете да се досетите на какво отговаря числото 400.

Съвсем скоро бе оповестено, че автогиганта спира размислите си около превръщане на прототипа в готов за пътя автомобил, но тези снимки от Нюрбургринг ни говорят друго. Причината е в един малък, но много разпознаваем детайл - яйцевидните накрайници, които са похват използван в RS моделите на Audi. Всички можем да се досетим, от кой модел може да дойде техника с 400 конски сили - новото RS3. VW обича феновете си и подобна машина би се разпродала като топъл хляб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Ваню

    10 5 Отговор
    .... винаги ше има.... за тва име се плаща на хората от ВАГ....;-)
  • 2 Shmeker

    13 5 Отговор
    VW е построил капитализма в Германия, а наред с него и Голфа :)
  • 3 Ввв

    8 11 Отговор
    Батал
  • 4 катърчо

    5 1 Отговор
    N16 на стероиди.....
  • 5 Кобрата

    22 3 Отговор
    Golf-а е уникален!
    А нали знаете, Golf-а се ражда във Волфсбург и умира в Перник!
  • 6 Фауве Уолкър

    7 0 Отговор
    Супер, сега Дарт Вейдърката най-накрая ще е доволен. От Звездата на Смъртта до империята за два часа и половина!