Last news in Fakti

26 Септември, 2017 05:00 2 601 5

Най-ексклузивното Ferrari F12 TDF

Преди само няколко дни ви информирахме за кончината на екземпляр от този впечатляващ автомобил идващ от сърцето на северна Италия - Модена, но сега ще ви разкажем за един жив и то много интересен. Когато става въпрос за лимитирани като количество автомобили, то те в много от случаите са в един-единствен цвят или избор от до максимум пет. При този модел няма чак такива ограничения, като повечето екземпляри са нетипичното за Ferrari жълто.

Футболистът Кристиано Роналдо например, избра лилаво за основен цвят, но този обаче, е изпълнен в матовото Verde Opaco комбинирано с оранжеви акценти, за което се твърди, че може би го превръща в най-скъпия от всичките произведени. Това лесно може да бъде подкрепено със снимките на отговарящите на цвета карбонови детайли, които можем да видим на втората снимка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъка

    3 0 Отговор
    Ферари, умалена версия на Бог!!!

    Коментиран от #5

  • 2 Електрика

    2 1 Отговор
    Моля, дайте и една снимка с отворен капак, че форумните тролове дори не знаят къде се намира двигателят на този модел, но не престават да обиждат!

    Да, двигателят се намира отпред!
  • 3 шошо

    1 3 Отговор
    Абе брат това дизелак ли е?
  • 4 ПИМПАЙКО

    2 1 Отговор
    Това е дизел, не ми го хвали. То не е ли бензиново БМВ да ти свети лампата на маслото постоянно, не е кола.
  • 5 656

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мъка":

    Дори за бог, Ферари е бог