29 Септември, 2017 16:35 7 771 12

Пубери се състезават с полицията съвсем законно

  • състезание-
  • полиция-
  • млад шофьор-
  • сащ-
  • програма-
  • top the cops

Едва ли има шофьор, който да не се е питал дали уменията му зад волана са достатъчни, за да се изплъзне от полицейско преследване. За съжаление шофьорският стаж и убедеността, че това е възможно, често се намират в обратнопропорционална зависимост, което обикновено води до печални последствия.

В САЩ, където високоскоростните преследвания са почти национален спорт, излъчван на живо по телевизията, проблемът стои особено остро. Ранната възраст, на която американците получават право да управляват автомобил, и неоправдано високото самомнение на младите, костват живота и здравето на стотици всяка година.

Бившият полицай Кевин МакКини обаче е измислил любопитен начин да вразуми пуберите, които смятат, че могат да избягат от силите на реда. Той е създател на програмата Top the Cops, която дава възможност на всеки желаещ да изпробва собствената си кола и умения срещу истински полицейски автомобил с истинско ченге зад волана в контролирана среда на пистата "Сонома" в Калифорния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 User

    3 12 Отговор
    И?
    Май само някоя хондичка или техните си боклуци от 90-те не могат да избягат?
    365 коня и 2 тона срещу примерно 400 коня и 1500кг - какво си мислят?

    Коментиран от #2

  • 2 bAT

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "User":

    Май забравяш че гарнитурата между седалката и геврека също е важна?

    Коментиран от #3

  • 3 Random

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "bAT":

    Изпревари C63 AMG на аутобана с трабант тогава.
    Сигурно на бензиностанцията чак ще го догониш...

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Random":

    Не е точно така:ТРАБАНТЪТ ЩЕ ЧАКА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА МЕРЦЕДЕСА С-63,КОЙТО ТАКА И НЯМА ДА ДОЙДЕ ...ПОРАДИ СВЪРШВАНЕ НА ГОРИВОТО НЕЙДЕ ПО ТРАСЕТО.
  • 5 beast

    2 1 Отговор
    Страхотна идея , добре е измислено вместо да застрашават хората по улиците на пистата ще е по забавно срещу полицаи , трябва и тайм атак да има !
  • 6 Брутал

    2 7 Отговор
    Хахаххахаха тези са доста самоуверени....защото по пътищата има такива расови машини ,че полицаите само ще им дишат прахта по аутобаните...Ще изскочи някой изрод с напомпен Nisan GTR и ще падне голям смях !!!!

    Коментиран от #8

  • 7 незнайко

    5 0 Отговор
    Видеото не показа нищо !!!
  • 8 Иван Господинов

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Брутал":

    Да голям смях ще падне като му хвърлят шиповете и отиде за гъби в канавката. Също така голям смях пада като те погне някой смотан Форд или Шеви с 6 хиляди кубика двигател и едни бесни 400 коня направено за високоскоростни гонки. Особено забавно е че цялата предница е усилена и е със стоманен крашбар направен да те изблъска от пътя и това че си бърз си е само за твоя сметка. Колкото по бързо караш толкова по-дълго ще се въртиш през таван. А и да не забравяме че ако случайно оживееш след тая авантюра е добре да излезеш с високо вдигнати ръце и да се надяваш да е дошъл и хеликоптер на някоя от телевизиите че на ония им е много нервен спусъка. Ако си негър ти е спукана работата независимо дали са дошли от телевизията. Човече ония там не са като нашите тумбаци дето вече почнаха да ги наемат и без IQ тест. Дори по някакъв свръхестествен начин да им се изплъзнеш до часове ще те намерят къде си се скрил и пак ще те изгърбят и то много лошо.
  • 9 ГЕЗ

    1 1 Отговор
    На този клип се вижда как се спира автомобил - леко го подпираш отзад и е до там. Съветвам всички клавиатурни рейсърчета да го гледат.
    https://youtu.be/h6QRuRl_nak?t=833
    Ако този номер се приложи тук с пластмасовите Хюндаи, пиши го бегал, а полицайчетата може да свършат в МВР болница.

    Коментиран от #10

  • 10 Random

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕЗ":

    Я пак?
    https://www.youtube.com/watch?v=lQbBHI03lH8
  • 11 PlimP

    2 0 Отговор
    кофят ме, щото блъскат яко, като ти се направи някой отворко и направо го газиш, трябва да има такива патрулни коли тук в БГ :D:D:D, но нащо калмук с шапка и палка в гъ.а е оборудвано с 2 леви ръце и ще е трагедия
  • 12 PlimP

    3 2 Отговор
    старите им фордове краун виктория вдигат 100 за под 7 сек. и се тежи на мястото, зор ще видите срещу нея, а отворковците с джипки щре бъдат разочеровани