Last news in Fakti

2 Октомври, 2017 16:57 5 891 2

Немци строят Mulsanne Coupe

  • bentley-
  • mulsanne-
  • mcchip-dkr-
  • тунинг

Слухове за двуврата версия на флагмана на Bentley циркулират от години, но до този момент британците не са направили нищо по въпроса, а по всичко личи нямат и намерение. В Крю явно се тревожат, че такъв модел би повлиял на продажбите на Continental GT.

В германското тунинг ателие Mcchip-DKR обаче нямат такива скрупули. Немците са се захванали не на шега с проекта Mulsanne Coupe и както личи от снимките, вече са напреднали доста.

Преработката включва удължаване на вратите и задните калници. Алуминиевите задни колонки на покрива са изработени от нулата от алуминий, а самият таван е от въглеродни нишки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЩИТ

    9 15 Отговор
    идиалният пример че става въпрос за няколко тона желязо...с които определени недосегаеми бизнесмени газят обикновенни хора и не им правят нищо..защото работниците в съда също искат такива няколко тона желязо и зимат рушвети от бизнесмените с цел да си купят такива няколко тона железа...

    Коментиран от #2

  • 2 Opaaaa

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЩИТ":

    Никога не биха допуснали изтичане на снимки...
    Това е частна преработка 100 %
    А и не работят с " флекса " по този начин
    Fake ...