Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 14:33 8 143 4

Отлагат "Бързи и яростни" 9

  • бързи и яростни

Деветата серия на "Бързи и яростни" ще излезе на екран на 10 април 2020-а, година след първоначално планираното, съобщава Variety. От Universal Studios не посочват причината за отлагането, но обещават да има и десета част.

Осмата серия на "Бързи и яростни" тръгна по кината през април. Екшънът с Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес и Чарлийз Терон стана една от най-успешните ленти в историята с приходи от $1.2 млрд. и закръгли печалбата от цялата поредица на $5 млрд.

Освен филми с марката "Бързи и яростни" скоро трябва да тръгне и шоу на живо, в което ще участват колите от екрана и ще бъдат пресъздавани някои сцени и каскади. Предполага се, че предаването ще бъде аналог на Top Gear Live от времената, когато Джеръми Кранксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей работеха за BBC.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123.300д

    16 1 Отговор
    За "бързи и яростни 9" на колите ще се монтират скоростни кутии с 50 скорости,че досега бяха с 40 и нямаше толкова екшън/превключвания...😁😁😁
  • 2 Vw Doctor

    6 4 Отговор
    И без това след 1,2 и tokyo drift филмите им станаха пълна боза.....
  • 3 Гост

    1 2 Отговор
    Ами по добре че то стана като сериал.
  • 4 Джигит

    2 1 Отговор
    кой е тоя Джеръми Кранксън?