9 Октомври, 2017 09:59 5 753 5

Батман ще кара Mercedes

  • mercedes-benz-
  • amg-
  • vision gran turismo-
  • батман-
  • лигата на спваредливостта

Mercedes-Benz и Warner Brothers сключиха споразумение за участието на немската марка в новия филм с участието на Батман "Лигата на справедливостта". Германците ще осигурят автомобили за трима от героите в продукцията.

Най-впечатляващ, естествено, ще бъде "бенцът" на самия Батман, който ще кара AMG Vision Gran Turismo. Киноверсията на суперколата повтаря дословно прототипа от играта Gran Turismo 6, показан през 2013 г. Разлики ще има само в интериора.

Освен AMG Vision Gran Turismo от Mercedes-Benz ще осигурят на "Лигата на справедливостта" също кабриолет E-Klasse и всъдеход G500 4×4². Премиерата на филма е насрочена за 17 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    12 2 Отговор
    Е, Уорнър не са сключили договор с Тесла за осигуряване на автомобил за филма? Това не е възможно. Веднага да бъдат установени поне 2-3 нарушения на екологичността на снимачните площадки и да бъдат замерени всички камери за нивата на СО2, който отделят.
  • 2 Гост

    2 11 Отговор
    Илон Мъск да не е луд да дава пари за реклама? Досега не е давал, защо му е да почва?

    Най-добрата реклама идва от устата на потребителите.

    След ураганите в Пуерто Рико, надписът от отломки гласеше

    "Send Tesla"

    И нито дума за Mercedes.

    Познай коя от двете новини са я научили повече хора по света?

    Тесла си продава продуктите, защото решават проблеми, а не като останалите, защото някой е изсипал един камион пари за реклама, за да втълпява на клиентите какво да търсят, но не и за да им предложи нещо от което наистина се нуждаят.
  • 3 Радо

    17 1 Отговор
    Предполагам, че след ураганите, пуерториканците са поискали да им пратят тесли, за да могат да извадят пироните, и да си сковат наново къщите.

    Коментиран от #4

  • 4 копеле

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Радо":

    Хахаха това беше яко. А филма ще пожъне огромен успех щом има толкова "мечки"
  • 5 оле мале

    1 0 Отговор
    Вие откъде си мислите, че Мерците взимат ел. двигателите за хибридите си бе? А откъде мислите, че Тесла взима компонентите за интерирорите на колите си? Едни от други... прочетете тва онова преди да ръсите изцепки, че е смешно...