Last news in Fakti

17 Октомври, 2017 11:01 8 912 17

Dacia пуска ново Sandero през 2019 г.

  • dacia-
  • renault-
  • sandero

Следващото поколение на бюджетния хечбек Dacia Sandero ще бъде готово в средата на 2019 г. Моделът ще бъде построен на нова платформа. Сегашното шаси В0 ще отстъпи място на глобалната архитектура CMF-B на Renault Nissan.

Новото Sandero ще бъде малко по-дълго и ще достига 4.1 метра. Гамата от двигатели ще включва 1.0-литров мотор със 75 к.с. и 900-кубиков трицилиндров турбоагрегат с 95 коня. Работният обем на дизела остава 1.5 литра, а мощността - 95 к.с.

Както и досега най-малката Dacia ще се предлага във "всъдеходна" версия. На много пазари Stepway се продава по-добре от стандартния хечбек въпреки липсата на двойно предаване.

Дизайнът на Sandero ще претърпи значителни изменения. Моделът ще има доста по-набита стойка и по-тесни фарове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво на румънците

    37 1 Отговор
    Румънците са по-напред вече 100 години, ние, докато се хвалим, колко пари сме усвоили от помощите, румънците се изстреляха в бъдещето и създават развиващ се и конкурентен продукт. Така се получава, когато има реална икономика, а не менте цех за китайска сглобка.

    Коментиран от #5

  • 2 ДДДДДД

    29 2 Отговор
    Румънците се борят с корупцията. Как няма да имат реална икономика. При нас това няма да стане. даже и закон за корупция не искат да има.
  • 3 Гост

    33 2 Отговор
    Евтина, с евтини пластмаси и слаба шумоизолация ама ей на - правят си ги, продават си ги в цяла европа, печелят от това, осигуряват работни места и т.н.
  • 4 Пешо

    30 2 Отговор
    Много добре изглежда колицата!
  • 5 Чавдар войвода

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "браво на румънците":

    Произвеждат се на 4 места по света: Русия, Румъния, Бразилия и Южноафриканска република.
  • 6 гост

    23 0 Отговор
    Защото Румъния създаде основата за развитието на заводите. След години вече имат достатъчно квалифициран персонал на добри заплати и това движи икономиката. След като има работещи заводи, всички други конкуренти са убедени, че може да направят и те изнасяне на продукцията там и ето, Даймлер, ЗФ и др. големи имена последваха Рено. Ама там като хванат корумпиран политик го изпращат по бърза процедура зад решетките за много години, служебните им коли са Дачия и средната им заплата е двойна на нашата. Аз няма да доживея да видя служебна Дачия, а не С-класа или Лексус.
  • 7 вижся

    7 22 Отговор
    Здравейте, ние сме от Дачия и този път решихме да я пуснем на невероятната базова цена от 50000 лева, този път с барабанови спирачки и отпред, не само отзад. Олекотена е със 100 килограма заради нов вид пластмаси, които и слагаме. Нападайте!

    Коментиран от #9

  • 8 То май

    9 2 Отговор
    Ще си купя и от новата серия от всички други имам по една само да имам здраве че много ме кефят.
  • 9 Заповядайте

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "вижся":

    при нас ще намерите силно употребени и амортизирани превозни средства на цени от нови Дачии базов модел до цени колкото нов мерцедес с всички екстри които могат да ви ги измислят болните мозъци.Пожелаваме Ви големи заплати поради големите неизвестни с лешовете и силни емоции които предстоят
  • 10 Алфа Ромео

    2 6 Отговор
    Дали ша получи най-после повече от 3 звезди на краш теста, че резултата е много лош за нов автомобил.

    Коментиран от #12

  • 11 Алекс

    15 2 Отговор
    Колата е супер за цената на която се предлага. Да изкара 250 000 - 300 000 само със смяна на съединител, от по-едрите ремонти и си струва парите. Разбира се това е кола за хора, които не се зживяват чрез колите си, а е тип черупка-леген за да си свършиш работа и да ти върне инвестицията, а даже може и да ти заработи нещо отгоре. Такава е концепцията, но това е и тренда като цяло.
  • 12 Сявиж

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Ромео":

    Май си слушал митове и легенди но аз от опит на теб лично ще ти обясня че жена ми се размина само с драскотина от колана при сериозна катастрофа с логан при това колата беше тотал щета.Ако не ми вярваш има ютуб там може да видиш какво се случва с един логан с каскадьор с каска почти същото преживя жена ми така че колкото и звезди да получи от теб аз знам каква е истината.

    Коментиран от #13

  • 13 Алфа Ромео

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Сявиж":

    Ами не знам, аз един път видях снимка на катастрофа между някво БМВ не знам точно какво беше, може би Е46 и Сандеро. Сандерото беше цялото разковано чак до задната седалка докато БМВ-то беше смляно отпред но до предния прозорец, направо не искам да си помисля какво е станало с водача на Дачията.
  • 14 Капитана

    4 5 Отговор
    Стават само за Такси и за служебни автомобили.
    Возия никаква,скърцане отвсякъде на всичко.Хубавото е че са изключително здрави откъм ходова част и мотори.
    То цената им определя и качеството.бърза обезценка на вторичния пазар и трудно се продава в последствие.Става да се кара до смазване,след това за скрап!!!

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Кабагайдаров

    5 0 Отговор
    Доста прилична кола....Стига да не се олеят с цената .
  • 16 Хахах

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Капитана":

    Я си карай 30 годишния голф,гладна кокошка просо сънува.Нямаш една стотинка за нова кола ама иначе си много компетентен.
  • 17 Шофьор

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Капитана":

    За здравата механика си прав,но до там.Нито друса,нито скърца.А обезценката е една от най-малките заради надеждността и ниските експлоатационни разходи.Това не ти е някой премиум,дето като мине гаранцията и е на половин цена.