Last news in Fakti

24 Октомври, 2017 07:15 2 163 5

Ето го прототипа на Първа серия на BMW

Една голяма промяна за първа серия и компанията ще се превърне в реалност съвсем скоро - колкото и да е тежко за феновете, малкия хечбек също ще премине към предно предаване. Това ще стане с използването на платформата UKL, върху която са изградени 2-Series Active Touer, X1, както и моделите на MINI.

Това обаче, не означава, че се губи и 4х4 задвижването и по-мощните модели отново ще са снабдени с xDrive. Най-вероятно моделът ще отхвърли и шестцилиндровите двигатели, като за най-мощната М140i версия се предполага, че ще използва новия 2.0-литров двигател с мощност от 300 конски сили, който се очаква да направи дебют в хардкор версията на MINI Clubman JCW.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    0 0 Отговор
    Факти.бг напишете, че прототипа на БМВ Х5 също е бил забелязан от ваши читатели и то в гр. София, Р. България в района на Лъвов мост с подобен камуфлаж, подробно заснет и постнат в някой от специализираните автомобилни групи във ФБ.
  • 2 qwerty

    0 0 Отговор
    пс. номера автомобила е с немска регисрация - MUH 5250
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Никой

    2 0 Отговор
    Единственият хечбек с шестак+ръчка+задно М140и ще остане в историята. Тъжно. Хората продължават да повтарят, че новите коли не залагат на традиции и нямат душа, но в същото време не купуват коли като сегашната 1чка, която е олицетворение на това.
  • 5 ЕКСПЕРТ

    1 0 Отговор
    Ако от БМВ не спрат да произвеждат еднакви автомобили с разлика в габаритите и наименованито, Х, 1, 2, 3...8 серия.

    Казано по български "ще духат супата", просто стават масовка, а не премиум марка, каквита бяха през 90-те!