25 Октомври, 2017 14:13 4 018 11

WRX от ново поколение

  • subaru-
  • viziv-
  • wrx-
  • токио 2017

Subaru избра "домашния" автосалон в Токио за премиерата на спортен седан, който трасира бъдещия дизайн на марката и следващия WRX, който се очаква през 2019 или 2020 г.


Viziv Performance е дълъг 4 630, широк 1 950 и висок 1 430 мм. Междуосието от 2 730 мм и по-дълго от базата на текущото поколение WRX (2 650 мм). Прототипът е оборудван с опозитен двигател и фирмената система за двойно предаване Symmetrical AWD, но японците не разкриват повече информация.

Каросерията на седана изобилства на въглеродни нишки. От карбон са изработени броните, покривът и веждите на калниците. Страничните огледала са заменени от камери.

Оборудването включва богат набор от системи за безопасност и автопилот, който ще се появи в серийните модели на Subaru през 2020 г. В салона има голям сензорен дисплей, разположен вертикално като в Tesla.

Subaru не използва названието VIZIV за пръв път. През 2013 г. пак на Токийския автосалон компанията представи концептуален кросоувър с хибридна задвижваща система, съставена от двулитров дизелов боксер и два електромотора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кавал

    21 5 Отговор
    Ей такава кола да имам,друго не ми тряя !!
  • 2 СвръхАз

    8 4 Отговор
    И акъл, и акъл...
  • 3 Иво

    7 6 Отговор
    Задницата е смеска между Honda NSX и ALFA Gulia
  • 4 гост

    2 12 Отговор
    Нещо май се прайте неразбрали за интериора имитиращ Тесла , ама нищо , то скоро и в други части ще ги имитират , примерно "задвижването" , ама кво да праиш всяко нещо си идва с времето !

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Антиелектрика

    7 7 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Така ли? Дай снимка да видим дали е като на Тесла или някой така е решил, защото е хвърлял на боб?!
    Все още ги чакам да фалират тези "смешници" от Субару, защото не правят и не предвиждат електричка - хахахахахахахахаха
  • 6 Язе

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Какво е толкова специално в задвижването на Тесла?Космическа технология ли е?
  • 7 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ти какво си мислиш, че тесла са измслили електрическата кола ли ?
    По твойта логика те копират от мнооого други.
  • 8 656

    2 4 Отговор
    Тези ръбати вежди нещо ма дразнят
  • 9 ккк

    3 0 Отговор
    Според мен електричките ще изчакат още малко, всички автопроизводители се разбързаха и имат още много каквото да предложат, преди залеза на ДВГ.
    Всички те, до сега сякаш изчакваха да представят "по-доброто" от себе си -все по-отложено във времето, някак най-доброто от тях, всеки път тепърва предстоеше, и всичко бе с доплащане и то в следващия фейслифт след 2-5 год, т.е. на "час по лъжичка".

    Сега след световни конгломерати, преплетени общи пазари, суматоха, всеобщ натиск от къде ли не и електрикова истерия и ето на, всички "решиха" да действат!

    Погледнете програмите на всички 2018-2021 Уникални предложения.
  • 10 Spec b

    2 4 Отговор
    Хубав концепт, но 100% няма да види бял свят в този вид. Както и предния подобен:( дори и да се доближава производствения модел до този концепт, ако не ди освежат деигателите, скоростните кутии и не предложат нещо ново и конкуретно на европейските ... Сами ще си досвият и без това нишовия сегмент:(
  • 11 незнайко

    0 1 Отговор
    Визията като цяло е страхотна. Щтеше да е още по добра ако не е ръбата. Ръбовете на арките на калниците са пълен отврат. Но не сме ние които ще казваме какво искаме !