Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 16:00 3 782 2

Бързи и яростни рейсове

  • улично състезание-
  • гонка-
  • автобуси-
  • рейсове-
  • индия

Мотоциклетист засне бясна надпревара между два автобуса на оживено шосе в Индия. В клипа се вижда как двамата шофьори се състезават без да зачитат никакви правила и ограничения на скоростта.

Двата рейса се движат толкова бързо, че авторът на видеото не може да насмогне на темпото им и на няколко пъти изостава от екшъна. През цялото време някой от двата автобуса лети или в насрещното движение, или извън пътя.

За щастие битката на пътя се разминава без произшествия. Двамата шофьори обаче не се измъкват безнаказани от случая. Веднага след пускането на клипа в интернет те са идентифицирани и незабавно уволнени, а книжките им са отнети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 силвия стефанова

    6 0 Отговор
    Е,СЕРИОЗНА НОВИНА СТЕ ПУБЛИКУВАЛИ-БРАВО... ТОВА СА КАДРИ ОТ ВЕЧЕ НЕ МНОГО НОВ ФИЛМ,СЪВМЕСТНА ПРОДУКЦИЯ НА БОЛИВУУД С НЯКАКВА БЕЛГИЙСКА,МИСЛЯ,ВТОРОСТЕПЕННА ФИЛМОВА КОМПАНИЯ.КОЛЕГИТЕ,ТАКА НАРЕЧЕНИ...ЖУРНАЛИСТИ,НЕКА ПЪРВО СЕ ИНФОРМИРАТ ЗА НОВИНИТЕ,КОИТО ЕМИСИРАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО,ЗАЩОТО ПОНЯКОГА СЕ СЛУЧВАТ КОНФУЗНИ СИТУАЦИИ И СТАВА ЛЕСНО ДА ИНКАСИРАТ ПОДИГРАВКИ. С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА СЪМ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.