Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 11:07 5 508 5

Кларксън, Хамънд и Мей се завръщат на 8 декември

  • the grand tour-
  • нов сезон

Компанията Amazon публикува трейлър на втория сезон на шоуто The Grand Tour. Първият епизод ще е на 8 декември, като датата беше изместена назад във времето заради катастрофата на Хамънд и хоспитализацията на Кларксън.

Снимките от новия сезон са правени в Мозамбик, Хърватия, Швейцария и ОАЕ. В предаването ще има тест на jaguar-и от края на миналия век.

Ще видим и хиперкарът Bugatti Chiron в действие, както и много други резачки като Mercedes-AMG GT R, McLaren 720S, Acura NSX, Lamborghini Aventador и електричката Rimac Concept One, с която катастрофира Хамънд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    1 30 Отговор
    Кому са нужни тези клоуни, не мога да ги трая.

    Коментиран от #5

  • 2 селянин от обеля

    18 1 Отговор
    Гледат ги милиони, а вие си гледайте турските сериали
  • 3 винету касабян

    11 1 Отговор
    ей тези щураци се истинските бързи и яростни, дано успеем да ги гледаме по някоя тв или ко някой успее да ги качи в замундата
  • 4 Чавдар войвода

    1 6 Отговор
    Пичове, гледайте си с кеф ''AMS channel',' и не си губете времето със смешниците.
  • 5 РУХ

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Много си прав!!