4 Ноември, 2017 10:29 3 386 0

Hellwig Operator си носи бъги за всеки случай

  • hellwig-
  • operator-
  • sema-
  • тунинг
Hellwig Operator си носи бъги за всеки случай - 1

Американската компания Hellwig Products, специализирана в разработката на компоненти за всъдеходи, повишаващи тяхната проходимост, представи на SEMA 2017 пикапа Operator. Този автомобил е построен на базата на Ford F-350, разполага с безброй доработки, но най-интересната е свързана с товарното му пространство.

Главната особеност на Hellwign Operator е специалната система за закрепване на бъгито Wildcat X LTD. Последното може да се транспортира безпроблемно в каросерията на огромния пикап, като за целта е предвидена и специална лебедка.

Пикапът е свръхпроходим, снабден е с всъдеходни гуми Falken и може да се поръча заедно с въпросното бъги. От компанията все още не са обявили цената на странното си превозно средство.

Hellwig Operator си носи бъги за всеки случай


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА