20 Ноември, 2017 11:19 4 185 7

Новият CLS - фарове от A и салон от E-Klasse

  • mercedes-benz-
  • cls

Компанията Mercedes-Benz публикува няколко снимки на новото четириврато купе CLS. Изображенията са поместени на официалната страница на марката в Instagram и от тях се вижда, че предните светлини на новата генерация на CLS са изпълнени в същата стилистика, в която са и фаровете на следващата A-Klasse.

Другата снимка, на която частично е показан интериорът на CLS, показва, че арматурното табло ще разполага с изцяло цифров приборен панел, който е обединен в едно с екрана на мултимедията.

Този прийом е заимстван от E-Klasse на Mercedes и от мнозина е смятан за недотам удачен. Вентилационните отвори пък са заимствани от новата G-Klasse.

От Mercedes потвърждават, че новото поколение на CLS няма да се произвежда в модификация "универсал". Според хора от висшия мениджмънт на Mercedes, решението е взето заради ниското търсене на подобни автомобили в Китай и САЩ. Премиерата на новия CLS ще се състои в края на месеца в Лос Анжелис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижся

    11 6 Отговор
    ей това е истината - като решат да направят кола, я правят както си трябва!
  • 2 тойота

    4 14 Отговор
    Ти как разбра ,че е направена добре.Не си карал сигурно мерцедес да видиш какво дърво е.Дори не се знае как изглежда.

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 James

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "тойота":

    Дърво са Мерцедесите, разбира се. А класите, B класите, C класите. От там нагоре нямаш много какво да кажеш.
  • 4 вижся

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "тойота":

    еми брат нали се сещаш, че няма да го напиша това ако не съм карал... къв ти е проблема изобщо. Знае се как ще изглежда има много снимки шпионски онлайн и изглежда уникално на вид.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 тойота

    1 6 Отговор
    Не казвам ,че е зле.Но нищо не се знае за колата ,нито как изглежда нито какво поведение има.Но щом е мерцедес за феновете е достатъчно да кажат ,да тя е най-яката.
  • 7 Alfa Romeo

    3 4 Отговор
    Поредния турско-арабски кош хахах