30 Ноември, 2017 14:22 15 220 21

Коли на старо с гаранция от Renault България

  • renault-
  • употребявани автомобили

Renault България даде старт на програмата за сертифицирани употребявани автомобили Renault SELECTION. Целта на програмата е да създаде бизнес модел, по който да се извършва дейността с употребявани автомобили, съгласно корпоративните изисквания на Renault. Под слогана „Сертифицирано минало, Гарантирано бъдеще“, Renault SELECTION обещава сертификат за качество и произход, гаранция минимум 6 месеца и безплатна пътна помощ 24/7.

Автомобилите, които попадат в обхвата на програмата са тези, които имат едновременно по-малко от 7 години от дата на първа регистрация и са под 150 000 км. Renault SELECTION предлагат и допълнителна гаранция при определени условия, СБА карта с валидност спрямо гаранцията и протокол по 100 контролни точки.

Първият обект Renault SELECTION Store се намира в новооткрития продажбено-сервизен комплекс на Омникар Ауто – втори в рамките на София и четвърти в страната. „Омникар Ауто“ ООД е оторизиран дилър и сервиз на Renault и Dacia от 2007 г. Компанията развива дейността си в три големи града от първостепенно значение – София, Пловдив и Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ренде фен

    17 15 Отговор
    Аз вече си купих кола от тази промоция мисля че си струва ще видим само времето ще покаже иначе съм купувал от тях и нова там грешка няма.

    Коментиран от #7, #13

  • 2 кашкавал

    12 4 Отговор
    Време е, всеки да си застане зад името и стоката, която продава, и да даде гаранция срещу парите, които иска от клиентите си.

    От доста време наблюдавам определен тип МПС в сайтовете - "Новият внос" си седи с месеци непродаден, а идентични, проверни коли, на доста по-високи цени, изчезват за дни при официалният представител на марката.

    3 дни е по-добре от 0 гаранция, ниска цена и "земи тоя чек енджин".

    Айде със здраве
  • 3 гост

    5 10 Отговор
    Аз също съм се интересувал за подобни оферти, предложиха ми да мина на оценка на сегашната ми кола, която е добро рено, и ако желая да ми я приспаднат от цената на нова или проверена такава. Засега не съм се възползвал, понеже сегашната, според мен, е по-добра и с повече качества от наличните им оферти, или поне тези, които ме интересуват. Но Рено са доста добри в момента, тествал съм им меган, каптур и каджар и особенно каджар с 1.5дци едц6 ниво зен е доста добра оферта за 35х.лв, не мисля, че има по-добра оферта на пазара и то за кола с доказано нисък разход и надежност.
  • 4 Nilros

    7 7 Отговор
    Какво значи гаранция!? Това пак са коли нов внос които, ако са на малко километри значи са били с удари затова са изхвърлени или са на 400-500хил км. Това, че е кола от дилър не ми гарантира, че не е взета от същите места от които взимат и другите демек от боклука. Ако, все пак гаранционите условия са адекватни да няма после ми това не го покрива гаранцията може. Така си мисля аз де не мога да кажа със сигурност.
  • 5 56564645654

    13 46 Отговор
    По добре 15 г немско от колкото ново или на малко км японско ,френско и т.н.
  • 6 от kermen

    21 11 Отговор
    Чудя ви се с вашите коментари,а бе вие с такава лекота пишете за 35 бона за френска марка кола и то употребявана че много ама много се съмнявам!! Особенно този с първия коментар,май лъже като дърт циганин..!Интерсно какво ли бачка?! И все пак аз за толкова пари щях да си купя немска кола или къде по евтина корейка!!

    Коментиран от #11, #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Зъл

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Vasil":

    Я покажи ти как става с гоуфа.
  • 9 Рину

    2 1 Отговор
    поне не толкова очевидно с ти реклами
  • 10 Бесен Язовец

    5 4 Отговор
    Каква гаранция в България вие у ред ли сте? Те чисто новите коли дето са средно с 10%(някой и до 20%) по-скъпи от същите коли в Германия например не им уважават гаранция, какво остава за кола втора употреба. Да ще пише, че имаш гаранция ама както става в България ще се окаже, че възникналия дефект не се покрива от нея. Тук пълно каско се циганят да изплащат и правят всякакви мушенгии.

    Коментиран от #17

  • 11 Зорлем

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "от kermen":

    А може би това, че логиката ти за колите е такава, е причината да нямаш 35 бона за даване за кола....
  • 12 Олигофрена

    4 3 Отговор
    И аз искам да си купя кола от Вас.
    Кажете къде се намирате, адреси, телефони,всичко.
    САМО ДА ВИ ПИТАМ: МОЖЕ ЛИ ДА Я ЗАКАРАМЕ НА МОЯ МАИСТО ДА Я ПРЕГЛЕДА?
    И ДА ВИ ПИТАМ :МОЖЕ ЛИ ДА НЕ Е РЕНО А НЯКАКВА ДРУГА МАРКА, НЯКАКВА НЕМСКА АКО МОЖЕ?
    И АКО МОЖЕ ДА НЕ Е РЕГИСТИРАНА И КАРАНА В БЪЛГАРИЯ А ДА Е ВНОС ОТ ГЕРМАНИЯ , БЕЛГИЯ ИЛИ СЕВЕРНА ИТАЛИЯ?
  • 13 Антон 1

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ренде фен":

    7г. -150000 км , това ми звучи като края на жизнен път за съвременен автомобил !

    Коментиран от #18

  • 14 Гост

    6 1 Отговор
    И от северна корея може....
  • 15 Вносител

    4 10 Отговор
    Какво Рено карано и сервизирано в България бе. А и каква гаранция от мошеници???
    Алоооо Renault Selection колегата се върна вчера от Италия , взел е 5 автовоза, елате да се облизвате като котараци и да видите как се продават коли,( хубави коли ниски цени , и без да се лъже за гаранции)
    Па може и Вие да си харесате нещо,че като знам с какви скрабове ви е пълене паркинга ви бъркам с Надин.

    Коментиран от #20

  • 16 Първия се

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "от kermen":

    Занимава с ел.енергия
  • 17 Тук не си прав

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    На мен ми изплатиха тотална щета без проблем с повече чакане.
  • 18 Дачия е номер 1

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Антон 1":

    От опит знам че реално колите издържат без проблем 500000 хил.км.Тук говорим за Дачия следователно 150000 е малък пробег тук не става въпрос за нов внос защото те са били на 500000хил.км.затова има много ремонти при ново вносовите.
  • 19 Никога Омникар Пловдив, надлез Родопи

    3 3 Отговор
    Искаха ми 50лв да ми издадат документ, че Реното ми има Евро 3 (за данъчното), но като провериха номера на рамата казаха, че колата заводски е без катализатор (произведена 2004г.) и не покрива Евро 3. В София, в представителството на "Рено-Нисан", ми издадоха необходимия документ веднага, при това напълно безплатно! Ходих само още веднъж в гореописания Омникар, да ми прочетат грешката на компютъра за 5 минути (не повече), взеха ми 54лв (тарифа за 1час), не ми издадоха никакъв документ с поставената диагноза, нито касов бон. Иначе от 2007г. карам само Рено и мога да кажа, че колите хич не са лоши!
  • 20 петърчо

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Вносител":

    Едно време може и да излъжеш някой, но сега няма кой да ти се върже. Ако колата е била хубава и изправна германеца или италиянеца няма да я хвърли. Камоли да я продава на безценица.

    Коментиран от #21

  • 21 Моята е карана

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "петърчо":

    В България от много популярна и известна фирма даже знам и кой е управлявал,пък вие си пейте вашите песни но няма кой да ви слуша.