3 Декември, 2017 12:41 11 612 6

Хванаха крадец на Ferrari, просил пари за бензин

  • ferrari-
  • 458-
  • кражба-
  • вандализъм

38-годишен калифорниец ще бъде съден за кражба и вандализиране на Ferrari 458, след като бе заловен да проси пари за гориво на бензиностанция в гр. Коста Меса, съобщава Los Angeles Times. Според обвинението мъжът нанесъл щети за $50 000, докато се забавлявал поне две седмици с италианската суперкола.

Израел Рангъл откраднал "ферарито" от сервиз, където би оставено за ремонт. На записите от охранителните камери се виждало как той влиза облечен с фирмено яке на култовата марка, оглежда автомобила през прозорците и необезпокоявано отпрашва с него, тъй като някой от служителите е оставил ключовете на таблото.

Липсата на 458-ицата била забелязана чак 27 часа след изчезването ѝ от сервиза. Полицията започнала издирване на 1 ноември, но без резултат. Последните сведения за колата дал очевидец, който забелязал "ферарито" да се движи с висока скорост в Ориндж Каунти.

Израел Рангъл бил заловен едва когато предизвикал подозренията на клиентите и персонала на бензиностанция. Крадецът явно бил останал без пари, тъй като просел за бензин. Впечатление правело и плачевното състояние на автомобила за $300 000.

Каросерията на бялото Ferrari била надрана, липсвали емблемите, а отстрани каросерията била оповръщана. По-късно станало ясно, че Рангъл е изкъртил лостчетата за смяна на предавките зад волана, а скоростната кутия е пред разпад.

Собственичката на колата получила пълна компенсация от застрахователите си. Дамата веднага си купила Lamborghini Huracan и споделила с LA Times, че е влюбена в новото си бижу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    6 7 Отговор
    Намерил е от кой да краде кола. Да я беше откраднал Голф 2-ка, поне газовата ще е пълна и в резервоара ще има бензин. Богаташите всички са циции, не пълнят резервоарите, защото знаят колко много ги крадат тея коли ;)
  • 2 pff

    6 1 Отговор
    Собственичката ясно ...
  • 3 сойкаПрисмехулка

    5 2 Отговор
    Не знаех, че под емблемите на предните калници има дупки.

    Коментиран от #5

  • 4 Няма Гошо няма здрасти

    1 1 Отговор
    Напишете че модела е 458 Spider
  • 5 копеле

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "сойкаПрисмехулка":

    Да това е тъпо
  • 6 racer

    1 1 Отговор
    Скоростната кутия пред разпад егати и боклука :-)))