10 Декември, 2017 09:00 7 410 21

Как се маневрира с Bugatti Chiron

  • bugatti-
  • chiron-
  • маневриране
Как се маневрира с Bugatti Chiron - 1

Оказва се, че това съвсем не е лесна задача. Най-скъпият и най-бърз сериен автомобил не е достатъчно маневрен и определено изпитва затруднения по тесните и пренаселени улички в градове като Лондон, например.

Да не говорим, че драскотините, които са неизбежни в градското шофиране излизат доста "солено" на собственик на автомобил, струващ $3 млн. Но пък богатите араби едва ли са за жалене, въпреки, че на този конкретно хич не му е лесно с маневрирането с Chiron, та дори и с личен асистент. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен Веселинов

    10 4 Отговор
    Града е тесен си скапан,колите са си наред :)
  • 2 Бай Иван

    7 4 Отговор
    За какви пътища изобщо ги произвеждат тези автомобили.
    Да не говорим за нашите родни.

    Коментиран от #5

  • 3 Гошо от село

    23 8 Отговор
    Тоя голф вече не е най-бързият автомобил. Може само да е най-бързия гоуф.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Електрика

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Иван":

    Това не са коли за пътища! Нали не си мислиш, че единственият критерий да си купиш такава кола е да си возиш задника от точка А до точка Б по-бързо?

    Дори е точно обратното, най-скъпите коли се карат най-бавно за да могат да да те огледат по-добре и да видят кой шофира.

    След това спират точно пред входа на заведението, хотелът или дори хипермаркет на който е логично въобще да не стъпват щом имат толкова пари, а не паркират на паркинга, за да могат всички да видят кой слиза и се качва от колата. Еднакво ги радват и радостните и осъдителните погледи и подмятания. Могат да се убедят единствено, ако просто не им обърнеш внимание.

    Коментиран от #14

  • 6 Електрика

    6 3 Отговор
    Егати редактора! Поправя думите по негово усмотрение след като съм ги написал!

    Могат да се убедят единствено, ако просто не им обърнеш внимание.

    Да се чете

    Могат да се обидят единствено, ако просто не им обърнеш внимание.

    Коментиран от #9

  • 7 незнайко

    18 2 Отговор
    Защо трябваше да прави тези маневри, за да излезе на заден ход на улицата ? Шофьора може да има пари, но не и умения да шофира ! Трябва да имат категория за камион !
  • 8 един там

    7 7 Отговор
    Кола за Мега комплексари с много пари.
    В случая не колата му служи, а той служи на нея.
    Дори не един човек, а още един е взелl да и служи.
    Ситуацията прилича на човек живеещ в Люлин, който си е купил Порше и го държи в ламаринен гараж пред блока. Да си беше взел жилище, което отговаря на колата му или кола, която отговаря на жилището му и гаража.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ахахахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "един там":

    Взел си е. Това жилище струва 24 млн паунда. Малко ли ти се струва?

    Коментиран от #15

  • 11 OMG WTF

    4 5 Отговор
    Какво падение за този английски джентълмен с бомбето - да ръкомаха и жестикулира на прост арабин без грам акъл, родил се върху златна мина...
  • 12 Електрика

    3 4 Отговор

    До коментар #9 от "АЗБОНКОБОНГО":

    Вместо да си губя времето да пиша, диктувам на телефона, а той пише вместо мен. Понякога, изписва някаква дума, но после я сменя, когато довърша изречението. Така се е случило в 5 пост, но не съм обърнал внимание навреме, а в 6-ти се извинявам и поправям, ако все още не си разбрал!

    От тебе обаче не очаквам извинение, защото очевидно не е залегнало в ценностната ти система.

    Представям си какво ще е отношението ти към хората, ако караш кола като в статията.
  • 13 Vasik Atanasova

    3 3 Отговор
    голяма кола е това
    като извънземна е
  • 14 Знаещ

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Електрика":

    Много си смешен. Карал ли си подобна кола? Колко време? Ако не си как може да коментираш нещо до което не си се докосвал? Много ме забавляваш. Честно!
  • 15 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ахахахаха":

    И как разбра колко струва жилището му? Стъклената ти топка ли го изписа или чуваш гласове? Ако ще и 100 млн да струва е все тази, като подземният му гараж не отговаря на колата, която си е взел и трябва втори човек, който да го навигира.

    Коментиран от #16

  • 16 Ахахахахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Кой си ти, че да определяш хората с пари къде да живеят и какви коли да карат? Гледай си твоя живот и сам определяй къде да си паркираш посредствената колица. Факт е, че човека кара феноменална кола (със сигурност не е единствена) има супер жилище (и още няколко в различни райони на света) и има кой да тича пред автомобилите му за да отбива движението когато се влива в трафика. Не го мисли.
  • 17 ЕБАТИ

    2 3 Отговор
    Колата изглежда много смотано. Казвам го без ирония. Боята като цвят - все едно някой се е пребоядисвал икономично и е казал на бояджията "размеси каквото имаш останало, но да не струва много". По-идиотско обаче е това, което се вижда вътре. Може ли такова малоумно синьо да нацапат всичко? Или клиентът е турчин. На живо не знам как е, но от видеото изглежда силно пластмасово-синтетично, съответно след 15г вътре интериорът ще е руини, т.е. напукано и остаряло. Или не се предвижда като дадеш милиони за кола да я държиш толкова дълго - радваш ѝ се и хайде на боклука или челен удар.
  • 18 qwerty

    2 0 Отговор
    Същата работа е и в т.нар. "луксозни" южни квартали в нашата любима столица. Тесни заходи за подземните гаражи, ако на някой са му останали пари след покупката на имота по 1500-200Е/квадрата. Въртят автомобилите по същия начин и не могат да се разминат в тесните и осеяни с коли улици. :) :) :)
  • 19 Баровец

    0 0 Отговор
    ХаХа то щото центърът на Лондон е пълен с малки кокетни къщички а този балама се е забутал в крайните квартали с подземни паркиндзи, мислете малко бе хора този човек живее сигурно на пъпа на Лондон на 100м от Трафалгар.
  • 20 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Много хубава кола ! Само за сокаците на стария Пловдив !
  • 21 гост

    0 0 Отговор
    Такива са "модерните" коли: с прозорци - бойници и дебел г.з. А тоя асистент за нищо не го бива