21 Декември, 2017 13:19 21 543 13

Арестуваха полицай, рязал гуми на тирове

  • тир-
  • камион-
  • полицай-
  • инцидент-
  • полиция-
  • испания

51-годишен полицай бе арестуван по обвинение, че е нарязал гумите на десетки тежкотоварни камиони в Испания. Действията на служителя на реда не са предизвикали инциденти, но са станали причина за задръствания, съобщава La Vanguardia.

Мотивите на злосторника все още се изясняват. Колеги на задържания допускат, че е бил подразнен от изплъзнал се от правосъдието тираджия и е решил да отмъщава на колегите му.

Полицаят действал на паркингите между 136-ия и 149-ия километър на магистрала AP-7 в Каталуния. Само на 1 декември надупчил гумите на 14 камиона, а четири дни по-късно от ръцете му пострадали повече от 30 машини.

Някои от тираджиите не забелязали какво се е случило и били принудени да спрат няколко километра след потегляне, в резултат на което се образували задръствания и главоболия за колегите на извършителя. За щастие нито един от камионите не е предизвикал катастрофа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тираджията с дафа

    30 5 Отговор
    Поредната новина дето някой неандерталец си я е изсмукал от пръстите . Хора това е лъжа и веднага ви обяснявам защо . Гумите на тировете се помпат с налягане между 8и 12 бара за сравнение налягането в гумите на леките автомобили е 2 бара . Гумата на тира е няколко пъти по дебела от гумата на леката кола . Ха сега ми кажете ако някой успее да продупчи такава гума с шило или нож какво би причинило налягането на тъката му . . . . ще ви кажа , в най добрия случай ръката до китката ще бъде разкъсана . Сами си правете сметката дали статията е истина или измислица. Още повече в Испания и там съм работил и ви казвам че това там не може да се случи .

    Коментиран от #6, #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Роман дизел

    7 2 Отговор
    Комплексирал се е човекът като е разбрал че е резултат на спукан презерватив наTIR паркинг.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Луд с калашник

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Тираджията с дафа":

    Господин тираджия.Явно сте тираджия само пред клавиатурата.Гумите на тежкотоварните камиони(така наречените ТИР-ове) се помпат между 7.5 и 9кг/кв.см (или така наречените 7.5 до 9 атмосфери) 12 вече гумата е пред експлозия от разкъсване на каркаса и.
    Другото което е че с един остър нож може да я разрежеш и нарежеш като всяка гума без опастност за която и част от тялото ти.
    Друг е въпроса когато самата гума заради някаква нейна си повреда прегряване или претоварване екслоадира тогава може и да хвъчат глави ръце крака ако си до нея или на пътя на парчетата от нея.Къса калници и мачка кабини но не във всеки случай всичко е според зависи както казва народа.

    Коментиран от #8

  • 7 пепи

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тираджията с дафа":

    Не е лъжа.гледах го по испанската телевизия.Аз работя в Мадрид.
  • 8 Дикембе Мутомбо

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Луд с калашник":

    Много точен коментар. Преди 15-ина години, когато за последно работех това ги помпехме на 8.5 атмосфери.

    Не знам за казуса със срязването обаче, дали наистина гумата няма да се пръсне цялата, още повече че отгоре й има цял камион.

    А е можело просто да им извади игличките...
  • 9 село

    2 0 Отговор
    Рязал е винтили няма как да пробие гума или ако стане това едвали ще има шанс за втори опит .
  • 10 Да да

    2 1 Отговор
    Колеги тираджии да попитам - като ви се забие пирон или винт в гумата ви ,тя гърми ли или спада бавно? Като и отлепите протектора до теловете,гърми ли или карате и само слушате шлюп-шлюп. Че е трудна за пробиване,трудна е,ама не прекалявайте.
  • 11 Duqn

    0 1 Отговор
    Нито гърми ,нито пада,карам месец79и наред туй,и накрая фитила играе
  • 12 Тираджия

    3 0 Отговор
    След като се събудя, слизам, изхождам се, оглеждам целия камион, щото много двукраки животни режат брезента, колегите правят същото, нещо ми куца в цялата история, толкова ли колеги-балъци има в тоя участък! Освен това ако го бяха набарали колегите тоя сега щеше да е в реанимация! Незнам, нещо има скалъпено!
  • 13 papur

    0 0 Отговор
    Някой изкарва парички за празниците. Нали сте гледали филма "хлапето" на Чаплин малчугана ходеше напред и чупеше стъкла а Баща му джамджия случайно минаваше след него и ги сменяше. И близката гумаджииница е на някой НЕМЕСТЕН