Last news in Fakti

22 Декември, 2017 10:26 3 381 2

Всички M-петици в четири минути и половина

  • bmw-
  • m5

През 1991-ва американски собственици на M5 E28 завеждат дело срещу BMW of North America. Пет години по-рано баварците са обявили, че моделът ще бъде произведен в ограничена серия от 500 екземпляра, но заради добрите продажби тиражът тихомълком е увеличен на 1 200. Според ищците това е намалило колекционерската стойност на колата и ги е ощетило. Проблемът е решен с извънсъдебно споразумение, по силата на което всеки собственик на M5 получава сертификат за отстъпка от $4 000 при покупката на ново BMW.

Този и други интересни факти за историята на най-бързата баварска петица от 1985 г. до днес са се постарали да съберат във видео с продължителност четири минути и половина от YouTube-канала Cars Evolution.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    3 5 Отговор
    ДА СИ КУПЯТ ГАЗ 21 ИЛИ 24!

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Ти си дървен философ като онзи бай Иван и се чудиш каква глупост да напишеш че да се направиш на умен и интересен