Last news in Fakti

4 Януари, 2018 12:56 2 841 6

Мускулести коли на Октановите острови (ВИДЕО)

  • австралия-
  • muscle cars
Мускулести коли на Октановите острови (ВИДЕО) - 1

С видеото по-долу ще ви пренесем в Австралия, където автомобилните маниаци са не по-малко от тези в САЩ. Австралийците имат цяла гама от мускулести коли, които са правени специално за тях от производители като Chrysler, Ford, Holden и Leyland.

В Австралия съществува и огромна интернет мрежа за резервни части за подобни автомобили. Тя се нарича Supercheap Auto, а видеото, което ви показваме, е нейно дело. Клипът е озаглавен "Октанови острови".

В него ще видите много ефектни кадри и основно muscle car-и с мощност 1 200 конски сили, снабдени с компресори Roots, с азотни системи Mercury Comet и с какво ли още не. Приятно гледане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МаКаТа

    8 1 Отговор
    Браво, интересно видео, добре заснето и с яки и най-вече с истински коли.
  • 2 doe

    4 0 Отговор
    Супер надъхващо видео а и с Дани Трехо се е получило много добре.Само тоя десен волан разваля работата :D
  • 3 Японеца

    2 8 Отговор
    Няма немски премиуми, явно се трошат при първото сериозно настъпване на газта!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Нафарфорий

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Японеца":

    ИМA SLS!!!
  • 5 миро

    2 0 Отговор
    Островът на който е снимано видеото е остров Хашима. Намира се в югозападната част на Япония. Използван е за добив на полезни изкопаеми, като работниците са живеели на самия остров. Изоставен е след като се изчерпали залежите.
  • 6 ВАГ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Японеца":

    На теб само немски премиуми са ти в главата ... това под всяка статия ...знам ,че не можеш да си ги позволиш а ги желаеш.Карай си маздичката за 2 бона и си трай.