26 Януари, 2018 09:00 3 781 4

BMW по японски

  • bmw-
  • z4-
  • тунинг
BMW по японски - 1

Роудстърът BMW Z4 е доволно рядък модел, особено в Япония, където европейските автомобили са малцинство. Това обаче съвсем не е спряло авторите на този тунинг проект да покажат своето виждане за баварския роудстър.

BMW по японски

Изделието от снимките е дело на ателието Desima Japan, като за донор е използвано BMW Z4. Преработеното до неузнаваемост BMW е кръстно Ratel и по форма наподобява повече на Shelby Cobra, отколкото на европейски премиум спортист.

BMW по японски

Измененията по салона са по-малки, но и те отговарят на екстериорната визия. Що се отнася до двигател и основни възли и агрегати, то те не са засегнати от тунинга.

BMW по японски


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    3 1 Отговор
    Не ми харесват фаровете - като на Daihatsu Cuore са и не отиват на колата, е това си е моето мнение все пак...
  • 2 hienata

    0 0 Отговор
    На мен ми прилича на Кобра. Добра е , а като добавим и това, че донра е Z4 (за мен най-готиното BMW), направо си е екстра.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Марони

    0 0 Отговор
    Само са загрозили Бавареца.Те и без това,японските коли с красива физиономия са по-скоро изключение.Но за техниката не е така.