Last news in Fakti

31 Януари, 2018 10:25 3 866 4

Нов претендент за най-бърз всъдеход

  • nissan-
  • patrol-
  • trust-
  • тунинг

Разказвали сме ви за арабския тунинг на Nissan Patrol Y61, но сега на сцената на най-бързите всъдеходи в света се появи нов играч. Той беше показан на автомобилното изложение в Токио и е дело на тунинг компанията Trust.

Външно доработения Nissan не впечатлява кой знае колко, но неговите достойнства са скрити под капака. Двигателят Nissan TB48DE е модернизиран с два огромни турбокомпресора с налягане от по 2.5 бара всеки.

Редица детайли по мотора, както и помощни възли и агрегати пък са заимствани от Nissan GT-R. Нестандартна е и ауспухната система, която освен със звук, впечатлява и с изработка.

След всички доработки този 4.8-литров шестцилиндров мотор разполага с мощност от 2 000 конски сили. Интересното е, че с всичката тази мощ се справя стоковата петстепенна механична трансмисия на Patrol.

Специалистите от Trust заявяват, че това е най-бързият всъдеход в света, но автомобилът все още не е тестван. В момента се извършват последни настройки по окачването, което е изцяло преработено.

Нова е и спирачната система. Там тунинг майсторите са използвали състезателни шестбутални супорти Endless. Под раздутите калници са монтирани 20-цолови джанти, "обути" с гуми с размер 305/55 R20. В салона се появяват спортни кресла Bride.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бичето

    5 4 Отговор
    А колко маумини мога да обгазя с нея ?
    За един немски приятел питам...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "вижся":

    1 тир само след 200 метра ама нисаба беше 1000+ коня
  • 4 Кака

    2 0 Отговор
    Ама е супер гадна и грозна особено отвътре е като руски камион