5 Март, 2018 10:30 18 391 37

Audi A4 Cabriolet за под 10 000 лв.

  • mobile.bg-
  • audi-
  • a4-
  • cabriolet
Audi A4 Cabriolet за под 10 000 лв. - 1

Автомобилите от марката Audi никога не се славели като особено атрактивни. Колите от Инголщад могат да се нарекат дори скучни. Те са еднакви, като общо взето се различават само по своя размер.

Сега, германците отново продължават да водят политика по уеднаквяване на дизайнерския език на всички свои модели, но е факт, че гамата им се разрасна неимоверно.

Все пак клиентите продължават да залагат основно на познатите, класически модели. Ние, от друга страна, обръщаме внимание на един сравнително по-непопулярен автомобил, направен на базата на добре познатата ни "четворка".

Audi A4 Cabriolet за под 10 000 лв.

Става дума за Audi A4 Cabriolet. Audi A4 е очевидният избор за всеки, обмислящ покупката на модел от марката. То е стабилно, практично, скучно, а частите втора употреба могат да бъдат открити на всеки ъгъл.

Но кой се сеща за версията с мек сгъваем покрив? Ползвате се от всички добродетели на модела, а междувременно се радвате на звездите и слънцето, докато карате. Освен това интериорът побира четирима.

В зависимост от генерацията, такива открити Audi-та у нас могат да се намерят в диапазона от 4 000 до 17 000 лв. Ето и тези, които могат да се купят на цена до 10 000 лв. Вижте ги ТУК.

Audi A4 Cabriolet за под 10 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого аудито

    12 23 Отговор
    Най накрая има новина за любимата ми кола. Поздравления на автора
  • 2 Милен

    45 21 Отговор
    ... Коя марка не се е славела като особенно атрактивна бе Радославе бе... кое е атрактивно според теб Хюндай Тойота и Хонда ли.
    Ауди имат една от най-бруталните моделни гами във всяка една от годините.. 80те, 90те, 00... и до ден днешен. Само ще спомена Quattro 1986, S2 1993, TT 225 200, S3 2002, s4 b5, RS2 b4 1995, а ти нямаш място на работата където си....

    Коментиран от #7, #16, #23

  • 3 ретро

    8 6 Отговор
    А4-те кабриолети са с по женствена визия и нямат това кораво елегантно излъчване, което имат първите Audi Cabriolet 89 (по народно му 80-ки) У нас 80-те известно време бяха подценявани, но към момента вече са юънг таймери с със заявка за бъдеща класика! Запазена 80-ка кабрио в оригинален вид и с екстри струва 2 пъти повече от запазена А4-ка кабрио и рядко се продава такъв екземпляр.
    При А4-те е положително, че има няколко модификации куатро.
    Недостатък женствен дизайн и скапани интериорни елементи.
    Ако търсите, кабрио с характер на марката ауди, което да е бъдеща класика, огледайте се за първата генерация кабриолети построени на базата на култовите Б3 /Б4 ;)
  • 4 Алди

    33 16 Отговор
    Кой глупак написа ,че ауди не е атрактивна и скучна кола!?
  • 5 Relax

    30 10 Отговор
    Чак пък скучни..... Имам италиянски автомобил и оставам фен на италиансите коли и там няма скука, но да кжеш че легендрана немска марка е скучна с велики модели от миналото и настоящето ....Престарал си се Радо. Kакво видя скучнo в RS7, RS6, RS4, RS5, R8, Легенди AUDI S1, S2..... ????? Само един път да подкараш такава кола, граматиката ще си глътнеш от техническите възможности и от моногото емоции ще се напикаш. После пак кажи че са скучни!

    Коментиран от #24, #26

  • 6 Йдкскс

    12 18 Отговор
    Немски Москвич
  • 7 Японеца

    15 20 Отговор

    До коментар #2 от "Милен":

    Скуката е във външните форми.
    Еднакви на външен вид и дизайн коли с различни фарове и стопове.
    А за платформи да не говорим.
    А4=а6=а8, туй то!Опс, allroad и то еднакво с другите!

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Милен

    13 7 Отговор

    До коментар #7 от "Японеца":

    Извинявай. Нима Тойота не са едни и същи... Хюндай и Киа? всички са ми еднакви. БМВ да нямат някакви невероятни разлики??
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Христо

    25 8 Отговор
    Имах а6 ц5 2.7 битурбо... ми много хубава кола, но направих грешката да я продам. След като я продадох реших, че ми се кара нещо със задно предаване. Отидох и си купих бмв. Таблото му мислено през 80-та година, оранджева подсветка на циферблатите... на тва му викам аз скучна кола! Аудито ако е скучно, то бмв не знам какво трябва да е :) Все още я карам тая каруца, но вече започнах да се оглеждам за следващото куатро.

    Коментиран от #21

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    9 15 Отговор
    Какво подскачате, като то е очеизвадно, че АУДИ правят еднакъв дизайн на всичките си модели и го ползват по 10 години.
    Това, че карате АУДИ не означава, че колата е хубава като интериор и екстериор. Разбира се, че АУДИ имат страхотни модели, никой не го отрича - обаче са скучни, защото са еднакви!

    Коментиран от #14, #19

  • 14 ВАГ

    4 8 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    А кои не са скучни ?!!! ... като изключим ВАГ ,БМВ и Мерцедес останалите всички (без американските)са еднакви (приличат на Рено).

    п.п. към мода: моля да не ми триете коментарите а статията ,защото тя е глупавата.

    Коментиран от #17, #25

  • 15 Шофьор

    7 4 Отговор
    Едно лично мнение. Карах Audi-80 13 години, модел 92г 2000 кб 115 кс карах я на газ. Този автомобил влизаше в сервиз, основно за смяна на масло и накладки. Взех да се заглеждам по А-4 много ми харесваше като цяло, но ония години нямаше инфо що иде реч. Направих тогава най голямата грешка, продадох един преккрасен автомобил в безупречно състояние никви забележки, здрав и надежден. Купих си А-4 1.9 дизел 131кс карах я 2 г няма да я коментирам та я кола.

    Коментиран от #20

  • 16 Много точно, добре казано

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Милен":

    Много точно, добре казано!
  • 17 Гост

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "ВАГ":

    Ама те ВАГ хич не си приличат - Пасат и Голф много се различават ШЪ ЗНАЙШ.
    Хайде за Порше е разбираемо да си приличат моделите, но при АУДИ е най-дразнещо. Пак казва, че имат страхотни автомобили - и мощни и комфортни, но са безлични защото са еднакви.

    Коментиран от #32

  • 18 Иво78

    8 5 Отговор
    СЛЕД ДЪЖД Е УЖАСНО ВЪТРЕ! КОЖАТА Е УНИЩОЖЕНА,А ПОДА ПЛУВА ВЪВ ВОДА!А ДА НАРЕЧЕШ АУДИ СКУЧЕН АВТОМОБИЛ ТРЯБВА ДА СИ ДОСТА НЕКОМПЕТЕНТЕН И МЕКО КАЗАНО ГЛУПАВ!АУДИ Е В ПРЕМИУМ ТРОЙКАТА ЗАЕДНО С БМВ И МЕРЦЕДЕС.ИМАМ ТОЙОТА ЯРИС 1.0 ЗА ГРАДСКО И ЛАНЧА ТЕЗИС 3.0(240кс) ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И РАЗКОШ.АУДИ СИ Е АУДИ И ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ.

    Коментиран от #28

  • 19 Ацалата.Ф1

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    То да ви кажа по ваша логика и Порше са скучни. Аз не виждам крещяща разлика.дори и за 50 години производство.Ма на немат стига не. Красиви бързи качествени веднъж като направиш перфектната форма.после само може да е развалиш. Пежо Рено. Тойота имат много доказателства.за това
  • 20 ретро

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Шофьор":

    Точно това имах предвид в сравнението си с първите кабриолети 80-ки на базата на Б3/Б4 и следващата генерация А4 кабрио ;)
    Жалко само, че първа генерация кабриолети 80-ки не е имало варианти с куатро задвижване, т.е. имало е произведени фабрично 3 бр. но са като еднорозите, никой не ги е виждал ;) Ти си имал 80-ка с култовия АБК мотор, както ауди феновете по форумите обичат да се шегуват "масонско ауди" ;)
    Ако някой си търси готино немско кабрио с потенциал за класика от тази "ера" за що годе нормални пари: Голф1 ГТИ, БМВ Е30, Ауди кабрио 80, Мерцедес Е серия . Закритите им версии отдавна са се доказали и са със статут на икони сред феновете, а на откритите врсии цените тепърва, ще растат !
  • 21 Аууу

    1 5 Отговор

    До коментар #11 от "Христо":

    Куатро.....??!!пий си хапчетата и се просвети за куатро и ваг..!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 vasik atanasova

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Милен":

    евала Миленски
    ти написа моя коментар
    аз също бях възмутен от прочетеното
    от Радослав Славчев
    НО ТИ ГО НАПИСА МНОГО ДОБРЕ ЕВАЛА ОЩЕ ВЕДНЪЖ
  • 24 vasik atanasova

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Relax":

    КАКВИ БРУТАЛНИ КОЛИ ИЗБРОИ ЧОВЕЧЕ
    ИЗПОТИ МИ РЪЦЕТЕ
  • 25 Гого

    0 6 Отговор

    До коментар #14 от "ВАГ":

    Къде намесваш вагините при големите бе момче

    Коментиран от #34

  • 26 Ярослав Станчев

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Relax":

    Абе той на А3 с мотор 1,8-тръц с чип да се качи пак ще му се напълни главата с емоции ти за S и RS му пишеш.

    Коментиран от #37

  • 27 гост

    3 0 Отговор
    Да кажеш че Ауди има скучен дизайн или интериор говори единствено колко слаби са ти познанията в сферата на автомобилите .
  • 28 Ввв

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "Иво78":

    Премиум тройка,шегаджия
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 SsCskasofia

    2 2 Отговор
    Хахах ха, тоя автора е по тъп от маймуна, хахах, ауди били скучни, номер 1 по продажби в Германия от години, тъпак, скрйи се някъде... Бмв фен изпър. Ян...

    Коментиран от #36

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ВАГ

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Избягваш въпроса ,но е разбираемо ...та Нисан,Хонда,Хюндай,Тойота и т.н. приличат ли на Рено или не?

    За мен да ,но няма статия всички коли в днешно време са скучни ,защото няма да е интересна ,пишат за Ауди (ВАГ) за да става сеир ,типично по български.
  • 33 ВАГ

    0 1 Отговор
    Много ми е интересно господина написал статията каква атрактивна и не скучна кола има ,ако може да сподели защото съм много любопитен.
  • 34 ВАГ

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Гого":

    Кои са тез големите беее..
  • 35 Да да

    0 0 Отговор
    Баща ми имаше такава и за мен това беше един безсмислен автомобил с малък багажник и високи разходи. Подръжката му ни излезна по-скъпа дори от мерцедеса.
  • 36 Alarak(the truth)

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "SsCskasofia":

    Да сравняеаш бмв с ауди е смешно и жалко, ауди е едно нищо повече от маскиран пасат!!!
  • 37 vasik atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ярослав Станчев":

    доста от коментарите ти ме кефят