13 Март, 2018 13:56 7 019 7

Наркоман едва отърва линч след катастрофа (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • инцидент-
  • сащ

Млад шофьор предизвика масова катастрофа посред бял ден и опита да избяга от местопроизшествието, но едва се спаси от озверялата тълпа на един от централните булеварди в Маями, Флорида. 25-годишният Максуел Лагутенко забил своето Infiniti QX70 в три коли и решил да се скрие въпреки десетките очевидци, съобщава NBC Miami.

Собствениците на пострадалите автомобили и свидетели на станалото обаче налетели върху колата на Лагутенко в опит да му попречат. Добър "самарянин" пък слязъл от бал бус Chevrolet с огромен чук и започнал да млати с все сила по колата на беглеца. Погромът бил заснет от минувач наблизо.

От видеото става ясно, че Лагутенко все пак някак успява да си проправи в задръстването и да се спаси от възмездието. Бягството от полицията обаче не се увенчало с успех и младият мъж скоро бил арестуван. Оказало се, че се намира под въздействието на наркотици и е стар познайник на местните органи на реда с десетки глоби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 80 процентен

    61 0 Отговор
    В България Миролюба Бенатова ще вземе едни 300лв. и ще каже в ефир: "Тълпата, реши да се саморазправи..." също като с недоволството на хората, когато обсаждаха къщата на "Цар Киро - цигански". А сега преди да ми налетите с НПО лозунги, моля откровено да се запитате, дали хората не постъпиха правилно, въпреки, че замениха една грозна постъпка с друга. (Там сигурно всички са имали оръжие, ако не в себе си то в багажника)

    Коментиран от #7

  • 2 гост

    38 0 Отговор
    Да, ама сега ще влезе в затвора и ще плати хиляди долари гаранции и глоби след подобна проява. Веднага коли тръгват след него, обаждат се на 911 и докладват накъде се движи този, за да може патрул да го поеме. Това е социална отговорност, у нас няма подобно нещо. Дори прикриват извършителя (имаше подобен случай с блъснато бебе от някакъв граничар и колегите му давали млека да изтрезнява преди да дойде КАТ).
  • 3 Баш майстора

    11 1 Отговор
    Там не са ли чували за Инстанбулската конвенция? Стига с това насилие, де!
  • 4 VR6

    4 0 Отговор
    Само аз ли забелязах бруталната 370ка която минава на заден фон докато цивилизованите граждани блъскат по колата?
  • 5 Гостенинът

    1 1 Отговор
    Правилно - за такива като Лагутенко само лобутенко. Съдейки по името вероятно е с мужишки корен, т.е. - още повече лобутенко!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "80 процентен":

    Няма кой да лепи минуси, от мен 59-я +.