7 Юни, 2018 13:58 5 120 8

Lamborghini пуска четириместна кола

  • lamborghini-
  • gt
Lamborghini пуска четириместна кола - 1

Информацията е на руското издание Колёса, които цитират главния изпълнителен директор на Lamborghini Стефано Доменикали. Босът на италианската марка е заявил пред кореспондент на изданието, че марката се подготвя да пусне на пазара четвърти модел, като това ще е автомобил от типа Gran Turismo с компоновка в салона по схемата 2+2.

Доменикали не е дал повече подробности за платформата, върху която се изгражда новото Lambo, но е споделил, че не става дума за електромобил. Колата ще е с 4х4 предаване, но кога ще бъде пусната в серийно производство - това не знаел дори и самият Доменикали. По неговите думи обаче това ще стане след 2024 година.

Когато се появи новото Gt на Lamborghini, то ще има за цел да се противопостави на автомобили като Ferrari GTC4 Lusso, Aston Martin DB11 и Bentley Continental GT. Предположенията за новото GT са, че най-вероятно ще се прави или на платформата на Ururs, или за база ще бъде заимствана модифицирана версия на тази от Porsche Panamera.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мани беги

    17 0 Отговор
    Аве направо да пускат комби и да се свършва !
  • 2 Гост

    12 0 Отговор
    Скоро и комби
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 незнайко

    9 0 Отговор
    Щом като Порше направиха, защо Lamborghini да не направят? Конкуренцията няма граници !

    Коментиран от #5

  • 5 Fen

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    Вагините оакаха Porche с немислими за марката класове, сега е ред и на Lambo-тата да стават ежадневки. Добре, че не могат да изкупят всички марки. /PUKE VW

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Гошо

    5 0 Отговор
    Дано пуснат и TDI версия си джиткаме на нафта на черно
  • 7 Гошо

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Fen":

    Порше са си вагенски от както съществуват...
    Тоест, обратното - Вагените са си чеда на Порше
  • 8 Зелено

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Fen":

    Не е точно така, ваг е голяма фирма, супер е