9 Юни, 2018 09:00 5 410 7

На старо: Най-евтиният роудстър със задно в БГ

  • mazda-
  • mx-5-
  • автомобилът на старо
На старо: Най-евтиният роудстър със задно в БГ - 1

Тя е шумна, тя е кабрио, тя има малък багажник и тесен интериор, а влизането и излизането от него може да се сравни с обуването на неудобна обувка. Но, когато веднъж се озовеш зад волана, изведнъж спира да ти пука за всичко. Не те интересува, че отиваш на море без багажа си, че отиваш в чужбина без приятелите си, че колената ти са схванати, че ушите са ти заглъхнали... Mazda MX-5 е страст. Само трябва да имаш желанието (и търпението) да я изпиташ на дълъг път.

Mazda MX-5 е най-евтиния роудстър със задно, който пазарът в момента познава. За разлика от всяко BMW, МХ-5 е образно казано с теглото на картинг и не съдържа повече от необходимото. Заради леката задница, пауър слайдовете с тази Mazda са чисто удоволствие. Като при всеки кабриолет втора употреба обаче и тук състоянието на гюрука е изключително важно, особено през зимата.

Този лек като перце кабриолет е изключително драйвърски ориентиран. Любопитното е, че въпреки всички възможни мерки за безопасност, новата генерация тежи 1 057 килограма, което е съвсем малко повече отколкото оригиналната MX-5, появила се на бял свят преди 25 години. Според мнозина специалисти това е най-забавният сравнително евтин кабриолет. Какви предложения от MX-5 могат да се открият у нас и на какви пари, вижте ТУК.На старо: Най-евтиният роудстър със задно в БГ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    15 27 Отговор
    В беенвето е истината !!!
  • 2 Японеца

    9 12 Отговор
    BMW, Honda S2000, Toyota GT86, Nissan 350, 240, Supra.
    E това са колите за дрифт!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Някой

    6 4 Отговор
    Само човек, който не се е качвал на MX-5 или не разбира от автомобили.
    може да избере нещо друго...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 123.300д

    0 3 Отговор
    В твоето ли?😂😂😂
  • 7 Луд ли си

    0 0 Отговор
    Тея коли са толковя изгнили вече, че опел им завиждат
    Не препоръчвам въобще първа генерация NA, търсете втора NB 2003-2005година