6 Юли, 2018 11:10 3 397 1

Jaguar и Land Rover правят обща марка с китайци

  • jaguar-
  • land rover-
  • chery-
  • rover
Jaguar и Land Rover правят обща марка с китайци - 1

Подобна стъпка ще е част от глобалната стратегия за продажби, разработена от британския автомобилен производител. Китайската компания, с която най-вероятно ще си сътрудничи JLR, е Chery Auto.

Информацията е на Autocar, но все още няма такава официална от представителите на Jaguar и Land Rover. Идеята е JLR да повиши значително присъствието си на най-големия автомобилен пазар в света.

Ще припомним, че в момента две компании имат съвместни предприятия с JLR. Там се произвеждат моделите Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport, Jaguar XF и Jaguar XE. От Autocar предполагат, че като нова съвместна марка между Jaguar Land Rover и Chery ще бъде избрано името Rover.

Британският автопроизводител държи правата над тази марка, въпреки че такива автомобили не са се произвеждали от 2005 година. Имайки предвид популярността на седаните в Китай, от Autocar смятат, че това е най-удачното място за възраждане на бранда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hhhhhhh

    2 1 Отговор
    Що с китайци нали сте голяма работа горди ягуари. Май ви се клатят шенкелите . Защо не слушате чичо Тръмп и Цв Цв. Нали китаи е заплаха.