23 Юли, 2018 11:56 1 977 8

Местят салона в Детройт през лятото

  • детройт-
  • автосалон-
  • северноамериканско автомобилно изложение

От 2020 г. Северноамериканското международно автоизложение ще се провежда през лятото вместо в началото на януари, както досега, става ясно от съобщение на официалния сайт на салона. Кардинална промяна очаква и самата концепция на шоуто.

Изложението вече няма да има толкова официален характер и ще прилича повече на фестивал на открито. За целта ще бъдат увеличени уличните площи, където ще се провеждат различни събития за посетителите.

Организаторите на Северноамериканското международно автоизложение не изключват възможността да бъде променено и името му. Първото лятно издание на Детройтския автосалон ще отвори врати на 8 юни 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Teo

    2 0 Отговор
    Ама ще успеят ли да го пренесат или ще го бутат? Мега тъпо заглавие.
  • 2 Баш Майстора

    1 1 Отговор
    Залезът на световната автомобилна столица от преди няколко десетилетия - това е общо взето за фалиралия град Детройт, където престъпността достига размери като в американски екшън от началото на деветдесетте. Жалко.
  • 3 хамалски услуги

    2 0 Отговор
    Местят или променят датата, Герги?
  • 4 Jewish African Alliance

    1 1 Отговор
    Засега в Детройт да излагат БТРи и МТЛБта ... докато дойдат танковете. Там не е за коли.
  • 5 Бесен Язовец

    1 3 Отговор
    Уж Детройт беше фалирал, а правят атосалон ! Значи слуховете разпостранени от руската пропагандна машина, че уж Детройт бил се превърнал в град-призрак, се оказаха пак преувеличени, впрочем както винаги !
  • 6 гост

    2 1 Отговор
    Имам приятел, който живее там. На времето майка му спечели зелена карта за там изнесоха се и направиха бизнес. Точно както пише по медиите е, гадно и пропаднало, но те се загробиха с кредитите и няма мърдане. Иначе в града са останали само изтоно-европейци и негри. Общо взето белите местни одавна са избягали в Чикаго, според него последните са се махнали по време на кризата. Да тук таме се намират наркомани и други крепосни селяни на банките, но нормални хора няма. Дори автомобилните концерни са оставили само символично представителните си сгради, всичко вече е в Чикаго.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Чък Норис

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Я марш на ул. Козяк да ти сменят дискетата, че информацията ти е от преди 30 години.

    Преди две-три години даже от аутобилд бяха направили репортаж за Детройт в каква кочина се а превърнал.

    П.С. Що не отидеш на гости на твоя приятел за изложението, от което се отказаха една четвърт от овтомобилните производители и направо дъ си остонеш там.