3 Септември, 2018 17:35 4 681 3

Мъж открадна катафалка с труп

  • катафалка-
  • кражба-
  • куриоз

Катафалка с тялото на покойник бе открадната пред дома му преди да потегли за погребалната агенция в град Тлакепаке недалеч от Гуадалахара, Мексико, съобщава местната полиция на страницата си във Facebook. Шофьорът на траурното возило подал сигнал минути след похищението и ченгетата бързо спипали злосторника.

40-годишният Анибал Саул Н. обяснил на ченгетата, че видял ключовете на таблото на катафалката и не могъл да устои на изкушението. Шофьорът бил оставил колата без надзор за минути и крадецът отпрашил с нея.

Анибал изобщо не разбрал, че вози тленните останки на 80-годишен покойник. От думите му станало ясно, че откраднал преработения Chevrolet Silverado с предница от Cadillac Escalade просто защото му се удала възможност и нямал идея какво ще прави с него. Мъжът е предаден на прокуратурата в Тлакепаке.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон 1

    1 2 Отговор
    Ебаси циганите прости !:(
  • 2 цистит

    4 1 Отговор
    ей това е да си прост ама да си толкова прост един кадилак да не можеш да познаеш нямам думи
  • 3 РЗС

    3 0 Отговор
    Е как да разбере, че е катафалка, като му заблестели тия хромирани 22ки джанти блинк-блинк, катафалка за рапъри и гангстери